Fetasalat med pasta

Fetasalat med pasta

Lige for tiden skriver jeg projekt med min gruppe hele dagen, da vi skal aflevere på onsdag om en uge. Det er derfor ikke de store udskejelser, jeg får foretaget i køkkenet, og derfor kommer der heller ikke så voldsomt indlæg fra mig lige for tiden. Jeg planlagde allerede engang i sidste uge at afprøve denne salat pga. min nyfundne kærlighed for feta, men først her til morgen, blev det en realitet. Rugbrødsmadder var bare ikke lige det, jeg gad. Så jeg kan i hvert fald fortælle at det er en hurtig salat – det tager ikke længere tid, end det tager at koge pastaerne 🙂

Opskriften kan indeholde affiliate-links.

Fetasalat med pasta

Ingen bedømmelser endnu

Antal: personer

Ingredienser

  • 150 g fuldkornspasta
  • 100 g feta
  • 2 spsk olivenolie
  • saften af 1/2 citron eller ca. 1 spsk købt citronsaft
  • peber
  • 1 agurk
  • 8 store cocktailtomater eller ca. 2 almindelige

Sådan gør du

  1. Pastaen koges i saltet vand.
  2. Mos fetaen med en gaffel og bland med olivenolie, citronsaft og peber. Jeg mener ikke at yderligere salt er nødvendigt, da der er salt i pastaen og feta er salt i sig selv.
  3. Skær agurk og tomater i tern.
  4. Når pastaen er færdigkogt, skylles den under koldt vand og blandes med fetamosen. Bland med grøntsagerne eller opbevar det i to separate dåser og bland først, når det skal spises - det gjorde jeg :)

Kategorier: Frokost, Opskrifter, Pastaretter, Salater, Vegetarisk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!