En meget, meget enkel opskrift, med et meget lille twist.
Havregrynskugler smager altså allerbedst kolde, så forsøg – så vidt muligt – lige at smide dem i køleskabet et par timer eller i fryseren i ca. 20 minutter inden de spises – gæt hvilken løsning, jeg bruger 😉
Opskriften kan indeholde affiliate-links.
Havregrynskugler
Ingredienser
- 125 g havregryn
- 50 g smør blødt
- 75 g flormelis
- 3 spsk kakaopulver
- 1/2 dl kakaomælk
- kokosmel eller kakao til pynt
Sådan gør du
- Det er meget nemt at lave havregrynsmassen i foodprocessoren. Mal først havregrynene fint alene. Tilsæt herefter smør, flormelis og kakao og bland godt sammen. Tilsæt kakaomælk lidt efter lidt indtil den rette konsistens opnås. Hvis massen er for blød, kan den sættes i køleskabet eller fryseren, inden kugler trilles.
- Tril massen til små kugler og rul dem i kokosmel eller kakao.