Havregrynskugler

En meget, meget enkel opskrift, med et meget lille twist.

Havregrynskugler smager altså allerbedst kolde, så forsøg – så vidt muligt – lige at smide dem i køleskabet et par timer eller i fryseren i ca. 20 minutter inden de spises – gæt hvilken løsning, jeg bruger 😉

Opskriften kan indeholde affiliate-links.

Havregrynskugler

Ingen bedømmelser endnu

Ingredienser

  • 125 g havregryn
  • 50 g smør blødt
  • 75 g flormelis
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1/2 dl kakaomælk
  • kokosmel eller kakao til pynt

Sådan gør du

  1. Det er meget nemt at lave havregrynsmassen i foodprocessoren. Mal først havregrynene fint alene. Tilsæt herefter smør, flormelis og kakao og bland godt sammen. Tilsæt kakaomælk lidt efter lidt indtil den rette konsistens opnås. Hvis massen er for blød, kan den sættes i køleskabet eller fryseren, inden kugler trilles.
  2. Tril massen til små kugler og rul dem i kokosmel eller kakao.

Kategorier: Efterår, Jul, Snacks, mellemmåltider & andre lækkerier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!