Hvem vil med til Food Festival 2015?

Food-Festival-2014---7.-sep.---Hotdog-DM---Foto-Claes-bech-Poulsen---FF3017

Vinderen er trukket

Jeg har fået lov til at udlodde to billetter til Food Festival, som foregår i Aarhus den kommende weekend, fra den 4. til 6. september. Da jeg først fik invitationen, var jeg selv ellevild for at deltage, indtil jeg lidt sent så, at det desværre (for mig) foregår i den anden ende af landet. Mit skema tillader ikke lige sådan en udflugt, så jeg kan desværre ikke selv komme med. De to fribilletter, som jeg har fået til jer, gælder dog, uanset om jeg kommer med eller ej, så hvis du bor i Aarhus eller i området, eller er frisk på en lille weekendtur, kan du være heldig at vinde de to billetter.

Food-Festival-2014---5.-sep.---Traktementet---Landbrug-&-Fødevarer---Foto-Mai-Mortensen---FF1504

En del af Food Festivals vision er at udbrede kendskabet til den nordiske gastronomi og de danske råvarer, så alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at smide en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller mig hvilken dansk råvare, der er din favorit. Husk at skrive din emailadresse i det dertil indrettede felt i kommentarformularen, så jeg kan få fat på dig, hvis du vinder.

Eftersom festivallen er lige om et øjeblik, løber konkurrencen forholdsvis kort tid. Jeg trækker vinderen onsdag aften, dvs. d. 2. kl. 20, og sender en mail til vinderen umiddelbart derefter.

I kan læse mere om Food Festival på hjemmesiden, på Facebook-siden og på Instagram.

Jeg glæder mig til at høre jeres svar!

Food-Festival-2014---5.-sep.---Havet---Mikkeller-og-Oysters---Foto-Henrik-Routhaues-Andersen---FF1290
 

Billeder udlånt som PR-materiale fra Food Festival.

55 comments

  1. Jeg elsker danske gulerødder 🙂 der findes ikke noget bedre. Jeg bor i en lille by Mørke og vi har en lokal bondemand der sælger grønsager… De gulerødder er bare de bedste 🙂

  2. det er helt klart blomkål 🙈🙈

  3. Rabarber! Uden tvivl! De danske rabarber smager fortrinligt, og de kan bruges til alt. Jeg sørger altid for at lave et minilager i min fryser, og jeg begynder næsten at tude, når jeg løber tør i oktober måned.

  4. Jeg synes kål i sær spidskål er en fantastisk råvare 😉

  5. Jeg elsker, elsker, elsker Ingrid Marie-æbler. Især dem fra haven.

  6. Roger Stockalper

    Jeg som Schweizer synes at Danmark har så mange dejlige råvarer ud fra Naturen, som vi ikke har der nede i alperne. Derfor er min favorit en helt almidelig blåmusling!!Blåmuslinger er nemt at tilberede, billig og smager på forskellige måder bare dejligt!

  7. Gulerødder, elsker at gnave løs af dem

  8. Anette Toppenberg

    Jordbær er nok den råvare, hvor jeg synes det gør en stor forskel om den er dansk eller ej. Desværre er sæsonen kort.

  9. 100% kartoffel-dansker!!
    Kan spises både kogt, bagt, stegt, most, revet, kolde, varme, lune osv. Mulighederne er uendelige både i variation og sammensætning.
    Jeg vil ikke kunne undvære dem 💗

  10. Danske jordbær selvfølgelig! Og nye kartofler 😋

  11. artiskok er min yndlings (kogt og serveret med kold smør og bobler i glasset)

  12. Uh vil så så gerne vinde!!
    Og jeg ELSKER danske jordbær, der er simpelthen ikke noget bedre!

  13. Jeg synes tomater, smager så godt,og kan bruges til mange ting.

  14. Christina damgaard

    Danske jordbær er det bedste. Man glæder sig til dem hvert år og de kan bruges til så mange lækre ting: salater, kager, desserter, grød – kun fantasien sætter grænser 😊🍓🍓🍓

  15. Karen Lisbeth Jørgensen

    Jeg elsker spidskål og spiser det hverdag, det er den bedste salatingrediens.

  16. Æbler – om det kan kaldes en råvare er et godt spørgsmål, men synes det er så dejligt at æblet både er i det sure og det søde køkken. 🙂

  17. Sommerfrisk agurk – og gerne direkte fra drivhuset.

  18. Æbler 😍

  19. Jeg elsker det danske forår, og friske, grønne asparges 🌱

  20. Havtorn og blomkål er mine favoritter😃

  21. jeg elsker simpelthen nye kartofler i alle afskygninger

  22. Det sidste år har jeg levet efter Low fodmap-diet, som betyder, at der er et hav af fødevarer min mave simpelthen ikke arbejder godt sammen med. Det værste at undvære er surmælksprodukter som A38, tykmælk etc., rugbrød og løg!!! Det har været meget svært at vænne sig til og er tit besværligt. HELDIGVIS kan jeg stadig spise kartofler!! Hvor tamt det end lyder, så er jeg en sucker for kartofler i alle afskygninger – kogte, bagte, moste mmmmmmmmhhhh.

    Kort sagt er min favorit altså kartofler 😉

  23. Alle slags kål er mine favoritter, fordi de kan bruges på uendelig mange måder. Jeg glæder mig vildt til at komme med til Food Festival 😊

  24. Mette Hvid Johannesen

    helt klart friske gulerødder 😋 og ku så godt tænke mig at vinde, ville være en fantastisk “udflugt” i “min” by 🍀🍀🍀. mette.hvid.johannesen@gmail.com

  25. Æbler, mere specifikt Ingrid Marie æbler, med rødder i den fynske muld. Gode både i det salte og det søde køkken – døgnet rundt. Revet med skyr og ruggryn til kold morgengrød. Helt sig selv til en formiddagssnack. I grønkålssalaten til frokost. I både med peanutbutter eller dyppet i kanel til eftermiddag. I en stegeso med løg, rodfrugter og en kylling til aftensmad. I en crumble til aftenkaffen. Æbler er geniale. De giver en base for alt!

  26. Min favorit må blive nye danske kartofler, især nydt som kartoffelmad:)
    Kunne være sjovt at komme afsted, få nye oplevelser og ny inspiration!

  27. Nu bor jeg heldigvis lige i nærheden så sådan et par billetter vil gøre rigtig meget glæde det kunne være så fedt 😉

  28. Ææælsker selleri og bønner.
    Vil nyde en fantastisk weekend til food festival. En total mor (mig) weekend. Jeg elsker mad. Læser kogebøger (mest LCHF) som fritidslæsning, går i køkkenet og hygger/slapper af, bare for sjov.

  29. helt klart jordbær og nye kartofler. Det er det mest lækre sommerspise i dk.

  30. Min farvorit er uden sammenligning rabarber😍 fra de første spæde stængler med minimal oxalsyre kigger op af jorden i foråret, til de store saftegnede i efteråret, står der rababer på menuen så ofte som muligt! Både i det søde og salte køkken.

  31. Maibritt Daugaard

    Godt nok er sæsonen ved at være forbi, men danske jordbær slår alt 🍓

  32. Anni Kahl Nielsen

    Kartofler spises året rundt, men det er om sommeren, når de danske kan graves op af jorden, at de er aller bedst.

  33. Min yndlings råvare må helt klart være jomfruhummere fra Læsø. Desværre havde jeg ikke mulighed for at deltage i den årlige jomfruhummer festival på den dejlige ø – det plejer ellers at være sommerens højdepunkt! Sådan et par billetter til food festival ville dog være et ganske rart plaster på såret 🙂

  34. Siff Haagen Salsø

    Asparges kartofler!
    Helt klart min favorit. Hvad enten de kommer fra Samsø eller Tunø eller din egen baghave, så er og bliver asparges kartofler den bedste danske råvare, efter min mening 😉

  35. Der findes intet som danske jordbær når de er i sæson! Efter rejser i udlandet indser man bare, at de ikke findes andre steder, som de er herhjemme. Der er intet så dansk som en omgang friske, danske jordbær med sukker, mælk og fløde 🙂

  36. Jeg ville elske at få et par billetter til Food Festival. Pt. er min yndlingsråvare squash høstet fra køkkenhaven! Mvh. Ditte

  37. Er vild med hyldeblomst 🙂 og jeg vil så gerne med til FF!

  38. Hindbær – den søde friske smag af sommer!! Og allerbedst opvarmede til is.. mums..

  39. Camilla Lund Christensen

    Jeg absolut elsker friske danske agurker 🙂
    Jeg er en af dem der får mange skæve blikke i sæsonen, når jeg flækker en halv agurk, kommer salt på og bare smovser den – men jeg kan simpelthen ikke lade være 😉
    De smager simpelthen fantastisk 🙂

  40. Vibeke Breuerbach

    I efteråret er det æbler, til foråret rabarber, om vinteren elsker jeg rodfrugter og oksekød, om sommeren er det ribs og glaskål og så mange andre lækre ting 🙂

  41. Det ville være skønt, at vinde et par billetter. Her bruger vi løs af kål både sommer og vinter. Kh Bente

  42. Jeg er helt pjattet med danske limfjordsmuslinger om sommeren lavet på en masse forskellige måder.

  43. Den er svær, men skal jeg vælge, må det være lækre røde danske jordbær 😍 ihh hvor jeg håber på sådan et par billetter.. ☺️☺️

  44. Ærter😋 jeg elsker danske ærter i bælge, og de er heldigvis nemme at få fat på lige nu🇩🇰

  45. Spidskål simpelthen 😎

  46. Elsker Food Festival! Min yndlings råvare er nok jordbær – dog stærkt efterfulgt af nye kartofler :_)

  47. Rabarber er noget af det bedste vi har!

  48. Elsker de danske vinrabarber når de begynder at titte frem i forårsmånederne – den søde og syrlige smag er så lækker og bare en budbringer på sommerens komme for mig:-)

  49. Min favorit danske grøntsag er noget så basic som gulerødder. Måske det hænger sammen med, at jeg er studerende, Hihi. Men de er både billige og alsidige. De smager lækre og friske lige fra urtehaven om sommeren, mens de gør sig godt revet eller skåret i alverdens retter resten af året. Det er en grøntsag efter mit hoved 😉

  50. Det må være danske jordbær. Men generelt synes jeg altid det er lækkert når man kan få danske grøntsager frem for udenlandske 😊

  51. Lige nu er min favorit spidskål. Hold nu OP, hvor kan man bruge den på mange forskellige måder. jeg køber den gerne hos min lokale øko-pusher på markedet om lørdagen. Så kommer den helt autentisk med jord og strå 😀

    I øjeblikket laver jeg kombi´en, hvor jeg jeg strimler kålen, river gulerødder og steger det med almindeligt løg. drysser med krydderurte-havsalt og steger et godt kyllingebryst til. Dertil taziki-dip. Måms!

    Men jeg så lige, at du har en opskrift på pirogger med spidskål; den skal jeg så meget prøve!
    http://www.hjemmehosxenia.dk/grove-pirogger-med-krydret-kylling-gulerodder-og-spidskal

  52. Uh, det er jo svært at vælge, stort set alle danske råvarer er jo lækre 😉
    Men favoritterne må være rabarber i foråret, (jord)bær i sommeren, svampe i efteråret og kål om vinteren 🙂

  53. Maria Sloth Kronborg Hansen

    Ville virkelig gerne vinde de billetter ☺️
    Hov glemte lige at nævne at min yndlingsråvare nok må være kål af forskellige afskygninger da det kan bruges til meget forskelligt i madlavningen ☺️

  54. Lige i øjeblikket er det bare fantastisk at gå ud i skoven og plukke brombær. Elsker dem på min yoghurt om morgenen, i smoothie og salat. Skal vist også snart have prøvet en tærte. Dejlig blog btw. 😀

  55. Det må være kartofler! Jeg elsker elsker elsker dem, og synes at det er så super ærgerligt at folk er blevet så “kartoffel-forskrækket”! Jeg mener personligt at de kan spises til alt, netop fordi de kan tilberedes på så mange forskellige måder! 😀

Comments are closed.