Lækker rabat på LCHF-varer!

lchfvarer1

I går rundede vi (jeg? I?) de 1500 følgere på Bloglovin’, hvilket jo er helt og aldeles fantastisk! I er ret awesome, at I ved det!

Og derfor ville jeg gerne give jer en lille gave som tak for, at I gider at glo med herinde dag ud og dag ind. Altså både jer, der følger på Bloglovin’ selvfølgelig, men det gælder altså også jer på Facebook, Twitter og Instagram – og diverse andre steder, jeg sikkert har glemt! 😀 En giveaway var jo oplagt, men ulempen ved giveaways, selv om de er hyggelige, er jo, at der oftest kun er én, der reelt nyder godt af det. I stedet har jeg aftalt med Lørna og Palle fra LCHFbutikken.dk, hvor jeg jo selv handler stort set alle mine specialvarer, at I fra i dag af og ugen ud, altså til og med søndag, får 10% i rabat på alle ordrer. I skal blot indtaste rabatkoden “Xeniabloglovin”, når I bestiller 🙂

Og selv om LCHFbutikken naturligvis primært retter sig mod LCHF’ere, kan man altså sagtens få noget ud af det som ikke-LCHF’er også. De har jo ud over de klassiske LCHF-varer som fx kokosolie, sukrin i diverse former, den gode kokosmælk, fiberHUSK og meget mere, også mere almene produkter som fx diverse nødder, kerner og frø samt krydderier og en masse forskellige kosttilskud. Herudover er Janes helt nye bog “LCHF Brød og kager”, som jeg selvfølgelig skriver mere om, når jeg får mit eget eksemplar i hænderne, også på hylderne fra 28/3, hvis alt går vel – til en særdeles god pris. Sammen med et par andre gode LCHF-bøger.

Alt i alt er der altså rigtigt god mulighed for at få brugt nogle penge – hvis man har lyst! Og hvis man er som jeg og alligevel jævnligt bestiller, er det jo kun smart lige at spare et par håndører! 😀

Rabatten gælder som sagt fra nu af og til søndag midnat. Happy shopping – og endnu en gang tak, fordi I kigger med! 😀

lchfvarer2

 


Indlægget indeholder affiliatelinks, så jeg får kommission, hvis du køber igennem linksene. Hvis du ikke vil støtte den slags pjat, kan du bare gå direkte til lchfbutikken.dk.


17 comments

 1. Hey Xenia!
  Tillykke med de mange følgere!
  Lækker rabat – måske Pofiber skulle hjem i mit køkkenskab, når nu du frister med god rabat.
  KH
  – frk. sveske

  1. Jeg skal også klart til at eksperimentere mere med min pofiber – så jeg synes, det er en god ide, hvis du køber det og lige spytter nogle gode opskrifter ud 😀

 2. Hvor dejligt, skulle lige til at lægge en ordre sammen med svigermor som kommer på søndag, så vi kan lige nå det. 🙂 Bare opklarende spg, hvis man vil ha’ flere af de varer som du linker til, er det så vigtigt at gå via affiliatelinks ét og ét, eller får du kommission hvis man går via et, og derefter køber flere af tingene?

  1. Perfekt timing så jo! 😀
   Du kan sagtens bare klikke på ét af linksene og så fylde din kurv derigennem – tak fordi du spørger! 🙂

 3. Tillykke med de mange følgere, hvor er det en god ide med rabatkode i gave. Og også super du får noget af at linke til butikken. Jeg har både fået 70 et eller andet i rabat og fragtfrit til værdi af 39,- også er de faktisk billigere end fysiske butikker. Jeg har fået fyldt ost op, og så er jeg ikke engang LCHF’er, men følger Low Fodmap pga. Min sarte mave.
  Så tusind tak fra en glad følger, der glæder sig til lækker pakke. Måske når den at komme inden weekenden:-)
  Kh.
  Anne-Marie

  1. Mange tak, Anne-Marie! Og dejligt at du kan bruge rabatten! 😀

 4. Sikke noget vrøvl autoretteren har lavet. De sælger ikke ost, der skulle stå: fyldt godt op.
  Beklager jeg ikke havde set det.

  1. Haha, ja, jeg undrede mig faktisk også – var endt på, at du nok bare havde bestilt en masse af de der ostechips, haha! 😀

 5. Tillykke med de mange følgere og den fine rabat. Jeg skal også igang med at eksperimentere med pofibrene – det lyder som det nye “sort”.

  Mange hilsner
  Kathe
  PS Og forresten tak for din fine inspiration og altid dejlige humør, som man tydeligt mærker i dine tekster 🙂

  1. Mange tak, Kathe! Skønt at du kunne bruge rabatten – jeg glæder mig til at se, hvad du finder på med pofibrene! 😀
   Og mange tak for de pæne ord i øvrigt – dejligt at du kan lide at følge med!

 6. Hej Xenia.
  Jeg har lige været inde og fylde kurven op, men kan ikke få din rabat kode til at virke. Det er da til og MED i dag den burde virke, ikk? Eller har jeg fået noget galt i halsen? For koden virkede for mig i går, det var bare hjemmesiden der spillede pus med mig og ikke ville lade mig vælge leveringsform og jeg derfor valgte at udskyde købet til i dag.

  1. Hej Kathrine. Jo, koden skulle meget gerne stadig virke – jeg kan jo af gode grunde ikke lige teste det selv, men jeg har sendt en mail til Lørna og Palle, så forhåbentligt får jeg svar tilbage snarligst. Jeg synes dog at huske, at rabatten først bliver trukket fra, når man kommer til den endelige ordrebekræftelse. Hvad sker der, når du prøver at taste rabatkoden?

   1. Ikke så meget. I går registrerede de koden som Xenia1500 (eller noget i den stil) og så beløbet der blev trukket fra. I dag bliver det bare ikke registreret. Måske er det fordi jeg ikke er “ny” kunde længere og er at finde i deres system?

    1. Ja, det kunne måske være et bud? Jeg afventer lige svar og skal nok give lyd, når jeg hører noget – du er tilmeldt her, så du får mail, når jeg kommenterer igen?

     1. Jep. Jeg har dog selv lige fået svar fra dem. Det burde virke igen – jeg prøver lige.

    2. Det forlyder sig, at du har fået løst det nu? 🙂

     1. Det virker med din kode. Tak for hjælpen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *