Mad på budget: Dag 1

Så er første dag af min Mad på Budget-udfordring overstået. Og som jeg havde forventet gik det smertefrit. Men det er jo trods alt heller ikke den sværeste udfordring, jeg har sat mig. Og selv hvis det var, er det jo sjældent førstedagen, der er svær at komme igennem.

 

Her får I lige en kort oversigt over dagens måltider:

Morgenmad

Havregrød med kakao, ristet kokos og mandler (ikke fotograferet)

 

Frokost

Rugbrød med spejlæg + en kæmpe bunke broccoli og peberfrugt med soja og hvidløgspeber (og nej, jeg spiste ikke det hele – langt fra! Hvad kan resten bruges til?) 


Eftermiddag

et stykke af mit yndlingsrugbrød og en banan = min yndlings-eftermiddagssnack!

Og lidt senere: 4 havregrynskugler (+ te)

 

Aftensmad

Den sidste rest tomatsuppe. Jeg var løbet tør for fryserbrød, så i dag blev det med en rugbrødstoast, med en rest ost, jeg alligevel havde. Den var overraskende lækker! Meget bedre, end jeg havde regnet – det var helt sikkert ikke sidste gang, jeg fik det. Jeg rev lidt parmesan oven på suppen – det er vel trods alt kun fredag én gang om ugen

 

Aften

 1 æble og 1 appelsin

 

Mad på budget – udfordring indtil videre
Antal dage gennemført: 1
Antal dage tilbage: 5
Penge brugt: 0 kr
Penge tilbage: 200 kr

4 comments

  1. resterne fra din frokost, kan du evt putte på en pizza.

    1. Ja, det er en god ide. Det overvejede jeg også selv, men eftersom jeg ikke havde noget ost, virkede det mere økonomisk at finde på noget andet 😉 Jeg endte med at lave en omelet til frokost med grøntsagerne, nogle skinkestrimler, æg (duh) og parmesan – lækkert!

  2. Uh, jeg synes det er spændende at se, hvad du finder på, på det her budget! 🙂

    1. Godt at høre! Jeg har faktisk været lidt i tvivl om, hvorvidt I rent faktisk ville gide at læse de her indlæg – det er jo lidt noget andet end normalt 😉 Så fedt med positiv feedback!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *