Madplan uge 10, 2013

Mandag: Kyllingespyd med kokos og karry samt kålsalat med avocado og mango

Tirsdag: Stegte asiatiske blomkålsris med bacon og æg

Onsdag: Cremet kyllinge- og broccolifad

Torsdag: Laks med grønne asparges, smørstegt spidskål og hollandaise

Fredag: Spiser ude

Lørdag: Burger med kylling, bacon, champignon og aioli

Søndag: Tomat- og squashsuppe med pesto og osteklatter

 

Hvad skal I have i den kommende uge? 😀

 


(Vist 31 gange siden 26/10-15, 1 visninger i dag)

7 comments

  1. det ser faktisk helt vildt lækkert ud!

    // Maria Silje
    http://www.hairbymariasilje.dk

    1. Uhm, jeg glæder mig også svært, kan jeg afsløre 😉

  2. Cremet kyllinge- og broccolifad – åh jeg ku’ godt meget snart igen! Jeg ligger dog syg i øjeblikket, og jeg kan derfor hverken smage eller lugte noget, så det må nok vente til jeg bliver rask! Andet ville da være spild af en fantastisk ret. Din madplan ser generelt ret lækker ud i denne uge! 😀

    1. Det er allerede tredje gang jeg laver den ret! Hvilket er meget for mig, da jeg kun laver min absolutte favoritretter mere end én gang 😀
      Men øv, at du er syg 🙁 – havde egentligt godt tænkt over, at der var lidt mindre liv på din instagram end normalt – rigtig god bedring!

  3. Sikke en lækker madplan du har fået sat sammen i denne uge, jeg kunne spise det hele! HAPS!

    I morgen skal jeg ha laks med stærke rodfrugter – det glæder jeg mig til, elsker laks og elsker stærk mad.
    Idag skal jeg ha ovnbagt aubergine og broccoli og masser af tahindressing, og så har jeg nogle spicy oksedeller i fryseren som jeg tror jeg skal ha til 🙂

    Hvad bruger du som “boller” til dine burgere?

    1. Jeg er også ret tilfreds selv – når man glæder sig til aftensmad hver dag er det gerne et godt tegn 😀
      Laks er også en af mine livretter – en skam at jeg alligevel ikke får det oftere, men det er jo desværre dyrere end kylling fx 🙂
      Din madplan lyder også superlækker – men det plejer de jo også 😉
      Jeg har planer om at forsøge mig med Tatjanas burgerboller fra hendes low-carb bog – de har i hvert fået gode “anmeldelser” rundt omkring 😀

Skriv en kommentar