Madplan uge 10, 2015

madplan-10-2015

Ok, jeg lavede lige madregnskab (vi deles jo om madbudgettet, så vi samler løbende alle bon’er, og så regner jeg sammen indimellem) i går, og selv om jeg godt havde på fornemmelsen, at jeg nok havde brugt lidt rigeligt bobs på mad den sidste halvanden måneds tid, blev det alligevel lidt mere, end jeg havde regnet med – dog trods alt ikke så meget, som jeg måske kunne have frygtet! Derfor vil mit mål for marts nok være at være lidt bedre til at være bare en anelse mere sparsommelig, når det kommer til mad. I princippet har jeg det sådan med mit madbudget, at jeg bare bruger det, jeg vil på det – fordi jeg synes, det er det værd. Men ekstra penge til andet sjov er jo også altid godt!

Jeg har i øvrigt planer om at lave et “hvad koster det at spise LCHF”-indlæg ved udgangen af marts – det bliver ikke før, fordi vores madregnskab hidtil har kørt lidt på halve måneder, og min OCD vil hellere, at det bliver én hel måned, dvs. fra i dag og måneden ud. Så må vi se, om jeg er bedre til at spare i de kommende 31 dage.

Madplanen her er som sådan ikke lavet ud fra et spareperspektiv, fordi så fornuftig er jeg alligevel ikke. At være økonomisk for mig er mere bare en generel tankegang, man har i baghovedet, der fx gør, at vi ikke nødvendigvis lige får friske tunbøffer igen i denne måned 😉 Til gengæld starter vi højst sandsynligt til crossfit, hvilket ligger lige oveni aftensmadstid, så mandag og onsdag står på nogle ret hurtige retter (apropos det med fast food). I weekenden skal jeg i skole igen, så der satser jeg på at lave Janes opskrift på karamelliseret hvidkål med spicy oksekød, som så gerne skulle rester både til madpakker og som minimum aftensmad lørdag.

 

Mandag: Lakserulle med wasabi (low-carb sushi)

Tirsdag: Mørbradgryde med blomkålsmos

Onsdag: Rester fra onsdag

Torsdag: Kylling i soja-flødesovs & bacon-rosenkål

Fredag: Karamelliseret hvidkål med spicy oksekød

Lørdag: Rester fra torsdag

Søndag: Rester fra fredag

2 comments

  1. Åh.. mørbradgryde.. bare ordet!

    – Anne

    1. Jeg glæder mig allerede! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *