2 comments

  1. uhm asistisk kylligesalat – den lyder lækker!

    Noget med fisk? – har du bestemt dig for hvilken slags fisk?
    Jeg lavde en lækker simpel fiskeret i ovenen i torsdags – den gik egentlig bare ud på noget hvidfisk (jeg brugte kuller, du kan også bruge torsk, pengasius, rødspætte, sej el. hellefisk) i et fad med olivenolie, tomater, oliven og oregano (gerne frisk) og så selvfølgelig salt og peber – 20 – 25 min i ovnen – simpel men virkelig lækker! 🙂

    1. Den glæder jeg mig også til – jeg har rester fra en lækker helstegt kylling fra i går, så den kan jo passende bruges i en salat 🙂

      Nej, overhovedet ikke. Eller, det må nok gerne være laks, pangasius eller tun, da jeg har de tre ting på lager, men derudover er jeg blank 😉 Mit problem er egentligt nok mest, at de fleste “standard” fiskeretter for mig har tilbehør af korn, fx ris. Og det vil jeg jo ikke. Jeg har ikke lyst til at lave blomkålsris (igen, fik det i går + madpakker), så jeg pønser på fx tundeller af en art med en kålsalat til. Eller ngoet andet, hvor man kan lave en lækker salat, der passer godt til 🙂
      Din ret lyder faktisk rigtig god – omend jeg ikke er så vild med hverken oliven eller varme tomater 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *