Madplan uge 9, 2013

Mandag: Rester fra lørdag (hamburgerryg og flødekartofler på knoldselleri)

Tirsdag: Blomkålsmos med en pølse af en art og ovnbagte peberfrugter med feta og persille

Onsdag: junk

Torsdag: Fisk, blomkåls- og sellerimos samt baconristede rosenkål med balsamico og granatæble

Fredag: Rester: hamburgerryg, flødekartofler på knoldselleri og rosenkål

Lørdag: Rester: som tirsdag

Søndag: Krydret kylling med kål, karry og gulerødder

 


2 comments

  1. Som pølse til torsdag kunne jeg foreslå kålpølser. Fås i IRMA og Kvickly de fleste dage. Det er sønderjyske pølser, der ofte spises sammen med hamburgerryg til grønlangkål og/eller gammeldags hvidkål og brunede kartofler (+ masser af stærk sennep og evt. rødbeder) nytårsaften i mange sønderjyske hjem.
    Men altså, de er også dejlige en hverdag i februar, når nu du skal have kål 🙂
    De skal bare puttes i kogende vand og varmes igennem. Og der er ikke kål i, men masser af kød.

    1. Tak for dit tip, Conny – selv om jeg må indrømme, at jeg nok er mere til stegte pølser end kogte – men jeg vil da klart kigge på dem, hvis jeg kommer forbi en pakke 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *