Madplan uge 9, 2014

madplan-9-2014

Hov! Jeg har jo helt glemt at udgive denne uges madplan! Sikke noget lal altså! Det må vi straks lave om på, så hermed – uden så mange dikkedarer – er denne uges madplan 😀

 

Mandag: Mexican Pulled Chicken i tortillapandekage

Tirsdag: Grillkylling – yesh manner! 😀

Onsdag: Spejlægstoast med bønnefritter og aioli

Torsdag: Kebab-salat med (himmelsk) creme fraiche-dressing

Fredag: – | | –

Lørdag: Confiterede andelår med rødkål (NU skal det altså være!)

Søndag: Spiser ude

 

Madpakker:
Karrysuppe
Wrap med flødeost og røget laks

 

Skal I have noget godt at spise i den kommende uge?

 


4 comments

  1. Eeeeeej, confiterede andelår! Jeg har luret SÅ meget på det.
    Køber du andefedt til formålet? Eller bruger du en anden slags fedt?
    Jeg har nemlig overvejet, at lave en version med smør, for at gøre den lidt billigere 😉

    1. Jeg har kun smagt det en enkelt gang i en wrap på Palæo – overhovedet ikke nok, hvis man lytter til alt den gode omtale det får alle steder! 😀 Jeg snyder dog her i denne omgang og bruger nogle af de færdige “på dåse” (det lyder lidt irks, men skulle vist være ok), som jeg købte for et par uger siden snart. Men jeg har nu også læst, at man i de hjemmelavede godt kan erstatte i hvert fald noget af andefedtet med smør, netop for at få et lidt billigere resultat 🙂
      Nogle andre jeg har kigger på er i øvrigt Aarstidernes, som tit har 6 for 200 er det vist. Ikke superbilligt, men til gengæld jo så øko og garanteret fantastisk kvalitet. Hvis jeg bliver fan, kunne jeg klart overveje det næste gang 😀

      1. Er det sådan en hovedstadsting, at kunne købe lækre ting på dåse? 😀 Det er vist ikke nået herover endnu 😛
        Jeg er altså nødt til, at prøve det engang!

        1. Jeg har nu bare købt det herude i provinsen 😉 Men det er heller ikke noget, jeg har set ofte – en dag stod de bare lige i Kvickly og kiggede på mig ;P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *