Det her er endnu en af de der opskrifter, der alligevel ikke rigtig er opskrifter, men snarere en anbefaling. Dette er hvad jeg fik i lørdags, og det var knaldhamrende lækkert! Og ikke mindst nemt, hvilket jo er en ideel kombi efter min mening 🙂 Ideen opstod faktisk fra en bog af alle steder – altså en helt almindelig skønlitterær bog, som dem jeg læser i hobetal for tiden (se selv min Goodreads profil!). Håndfast bevis på at det kan betale sig at læse ;D
Selvom det ikke længere var lækkert sommeragtigt vejr i weekenden, kom jeg i sommerstemning (igen) bare ved at spise dette måltid. Og jeg glæder mig allerede til at spise det igen, når sommeren gider at komme tilbage!
Opskriften kan indeholde affiliate-links.
Pandestegt pangasius med salat af avocado, tomat, majs og basilikum
Ingredienser
- 1 pangasiusfilet
- hvedemel
- salt og peber
- smør til stegning
- 1 avocado
- ca. 8 san marzano tomater 150-200 g
- 1 lille dåse majs 140 g
- 10 basilikumblade
- limesaft
- salt
Sådan gør du
- Dup fiskefileten tør og krydr den med salt og peber. Vend i hvedemel. Smelt en klat smør på en pande og steg fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gennemstegt og sprød.
- Lav imens salaten. Skær avocadokødet og tomaterne i tern. Bland med majs, limesaft, salt og basilikumblade i strimler. Vend rundt og server.