Denne opskrift er virkeligt enkel, men samtidigt virkeligt lækker. Jeg laver den ret tit – og jeg tager for det meste bare de forskellige ingredienser på gefühl. Mængderne i opskriften er altså bare vejledende. Som en lille bemærkning er det ret vigtigt med gode tomater, der smager af noget. En god måde at tjekke dette på, når man står i supermarkedet, er ved at dufte til dem. Tomater, der dufter af tomat, smager oftest også af en masse. Som en sidenote er tomater, der hedder Marzano til efternavn, altid lækre, efter min mening!
Spis evt. med ristet broccoli.
Opskriften kan indeholde affiliate-links.
Pastasalat med tomat, mozzarella og basilikum
Ingredienser
- 100 g fuldkornspasta
- 300 g tomater
- 125 g frisk mozzarella 1 kugle
- 1 håndfuld frisk basilikum
- salt og peber
Sådan gør du
- Pastaen koges i rigeligt saltet vand.
- Tomat og mozzarella skæres i tern og blandes med grofthakket basilikum og masser af friskkværnet peber.
- Når pastaen er færdigkogt, vendes den med tomat og mozzarella og serveres med det samme.