I weekenden holdt min brors studenterfest, hvilket er årsagen en af årsagerne til at jeg har været lidt AWOL. Vi lavede – som oftest – maden selv, og da det jo er august, blev kødet grillet og tilbehøret blev holdt i grilltilbehørsgenren. Nogle af retterne var gamle kendinge, mens andre var nye uafprøvede ideer.
Menuen bestod af:
– Kylling, oksekød og ostepølser på grill
– Kartoffelsalat med blomkål og radiser
– Kartoffelsalat med blomkål, citronvinaigrette, mynte og purløg
– Pasta med pesto, broccoli, ærter og pinjekerner
– Grønne bønner med feta, soltørrede tomater og honningristede solsikkekerner
– Melonsalat med ingefær- og myntedressing
– Foccasia med krydderolie
Og til dessert lavede jeg to slags pavlova: en chokoladepavlova med vanilleflødeskum og jordbær og en almindelig pavlova med citron og blåbær.
I får selvfølgelig opskrifterne på det meste af det, som jeg ikke havde lavet før, i løbet af det næste stykke tid, som jeg får tid til at lave indlæggene 🙂