Tapas LCHF-style

I dag er jeg doven og ugidelig og orker derfor ikke at lave et ordentligt blogindlæg til jer. Til gengæld kan I få lidt teaserbilleder fra gårsdagens vellykkede og hyggelige første – og absolut ikke sidste – LCHF-madklub. Det var mit initiativ, så jeg måtte jo tage værtsrollen her første gang. Eftersom jeg også har været lidt ugidelig i køkkenet i den sidste uges tid, endte jeg på en nem lille tapasbuffet med forskellige hapsere. Så kunne man ligesom nuppe hvad man hver især havde lyst til. Og til dessert smed jeg en pandekagekage sammen, som jeg længe har pønset på – og resultatet blev også ret rart.

Jeg lover at komme med nogle ordentlige opskriftindlæg på et par af tingene herunder, så snart jeg kan gider 😀

Foccasia, basilikumpesto, chorizo
Tomat- og mozzarellaspyd
Saltmandler, oliven, grøntsager
Foccasia
Basilikumpesto
Grønne bønner med feta, pinje- og solsikkekerner
Baconsvøbte dadler og melon med serranoskinke
Fyldte portobellosvampe
Blandede tapas
Pandekagekage med hindbær

 


God weekend!


18 comments

  1. Ej hvor ser det lækkert ud

  2. Hej Xenia.
    Tusinde tak for en hyggelig aften og tak for rigtig lækker mad. Også en stor tak til resten af folket for en hyggelig aften.
    Mille.

    1. Hej Mille.
      Også tak til dig – det var hyggeligt at møde dig/jer! 🙂
      ~Xenia

  3. Ej hvor ser det alt sammen bare lækkert ud!!!!
    Iiiiih bliver helt lækker sulten nu… må ud og se hvad der ligger på lur i køleren…. kan være jeg kan stykke mit eget mini-tapas sammen 😉
    ps. kan godt være jeg “låner” din pandekage idé, skøn sommerret….. Mmmm *savl*

    med venlig hilsen,
    Pennie 🙂

    1. Tak, Pennie 🙂
      Det geniale ved tapas er jo netop, at det bare er en blanding af små lækre retter – så det kan man jo lave af hvad man vil 😀
      Og lån du bare pandekagekage-ideen – ellers kommer opskriften naturligvis også om ikke så længe 😉
      ~Xenia

  4. WOW WOW WOW det ser for lækkert ud, det der!!!!!! 😀 😀

    1. Mange tak, Lise! Det smagte bestemt heller ikke værst 😛

  5. Hvor ser det lækkert ud – især de fyldte svampe og spydende – yum!

    – Anne

    1. Tak, Anne! Svampene blev ret stærke – men gode 😉 Og jeg elsker at servere tomatsalat på den måde, det er simpelthen så fint, synes jeg 😀
      ~Xenia

  6. Camilla Rasmussen

    Det var så hyggeligt, og alt maden smagte så godt.. Og HEY jeg kan lide hindbær nu 😛
    Det var rigtig hyggeligt at møde jer og glæder mig helt til næste omgang madklub 😀

    1. Tak Camilla – og ja, det var nemlig super hyggeligt! Skønt med hindbærrene 😉
      Jeg glæder mig også til vi ses næste gang 😀

  7. Shiiiiit, hvor ser det godt ud 😀

    Kunne så godt de der baconsvøbte dadler lige nu!

    1. Tak 😀
      Og det kunne jeg virkeligt også godt! Men på den anden side: Jeg kan altid spise baconsvøbte dadler! 😛

  8. Mmmm.. hvor er det lækkert. Craver tapas asap!!! Mums. Så må man også sige, at den pandekagetæte er alt alt for lækkert og fristende.. Mums.. skal vidst sætte mere end en time af i køkkenet i aften;)

    1. Det var faktisk første gang jeg rigtigt fik tapas, men bestemt ikke sidste! Dejligt at kunne inspirere til mere køkkentid for andre også ;P

  9. Hold da op en lækker omgang.
    Er især vild med at du har smidt mozzarella på spydene..

    1. Tak, Annika! Det er virkeligt lækkert med mozzarella på tomatspyddene, det kan jeg kun anbefale! Det er også godt som forret – evt. med serranoskinke også, som her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *