Vinterliv: Det er dit valg

I sommers skrev jeg om AP Pensions online magasin Sommerliv – og nu findes Vinterliv – det kolde halvårs pendant tilgængelig, helt gratis på nettet.

Igen er det kost, motion og psyke, der er i hovedsædet. Du kan blandt andet læse om Jonas, der vejede 130 kg og satte sig for at gennemføre en Ironman. Du kan lære hvordan du kan blive bedre til at prioritere og træffe valg, som skubber dig i retning af dine drømme og mål. Der er råd til hvordan du holder fast i din træning. Bladet indeholder et par lækre opskrifter. Og så kan du også få gode råd til at komme sukkertrangen i forkøbet. Sidstnævnte artikel tager selvfølgelig udgangspunkt i de traditionelle kostråd og anbefaler bl.a. groft brød og magert pålæg til frokost – hvilket naturligvis ikke er helt i tråd med den måde, jeg selv spiser på, men det virker jo selvfølgelig nok for nogen. Derimod er jeg ret begejstret for indslaget med Majbritt Engell, hvor hun anbefaler en proteinholdig (omend stadig fedtfattig) morgenmad frem for den klassiske portion havregryn med mælk og rosiner. Uanset hvilke kostråd man lever efter, er der dog masser af inspiration at hente i Vinterliv. Jeg er ret vild med deres fokus på tilvalg i indledningen. For det er vel netop dét, sundhed handler om: fokuseringen på de ting, man vælger til, frem for dem, man vælger fra? Det ved jeg, der er flere andre bloggere, som forsøger at indarbejde i deres liv, og det er ligeledes noget jeg selv arbejder på konstant. Så her blev jeg glædeligt overrasket og inspireret af magasinet.

“Et sundt liv er et løbende tilvalg.”

En ekstra detalje for mig, er opsætningen, som jeg jo personligt er vild med. Det digitale format formår virkeligt at udnytte det, der er til rådighed med flere videoer iblandet teksten samt andre interaktive moduler. Det klapper min indre nørd ivrigt i sine små hænder over!

For at få adgang til bladet skal du blot tilmelde dig deres nyhedsmail – men så deltager du også samtidig i konkurrencen om fem gavekort á 1000 kr til gavekortet.dk eller fem kogebøger: MiddagMiddag af Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg. Så hvis du ligesom jeg er vild med gratis magasiner (og lad os være ærlige her: hvem er ikke det?) og er interesseret i mad (hvilket jeg formoder du er, hvis du læser min blog 😉 ), synes jeg du skal skynde dig ind og snuse lidt til Vinterliv – måske bliver du også inspireret 😀 God læselyst!

 


NB: Dette indlæg er sponsoreret.


(Vist 3 gange siden 26/10-15, 1 visninger i dag)

2 comments

  1. Siden dit indlæg i om “sommerliv” har jeg faktisk læst deres Magasin. Jeg synes, at der er rigtig mange fine artikler som er brugbare i hverdagen :)

    1. Dejligt at du har kunne bruge det – jeg er også ganske positiv over for det. Gode blade, der samtidig er gratis, er altid kærkomne hos mig 😉

Skriv en kommentar