Giveaway: Vind en LCHF e-kogebog

Som bekendt har jeg jo for vane at læse kogebøger som jeg også gør skønlitteratur – altså fra ende til anden, som underholdning. Derfor takkede jeg straks ja, da Mathilde Haase, som har skrevet e-bogen “LCHF Sansemad, tilbød en udgave af sin bog til mig og én som jeg kunne give væk til én af jer. Mere læsestof er altid kærkomment her! Og forhåbentligt har I det ligesådan 🙂

Mathildes LCHF-bog er en visuel og sanselig fornøjelse at læse. Bogen indeholder, foruden introduktion til LCHF, 80 lækre opskrifter med smukke billeder – alle med variationsforslag og inspiration til videreudvikling af hver ret, så man potentielt har over 300 forskellige retter i én bog.

Du kan læse mere om bogens indhold og Mathildes tilgang til LCHF på Mathildes egen hjemmeside lige her.

Personligt er jeg jo altid selv på udkig efter mere inspiration og denne bog hjælper helt sikkert på dét punkt. Efter første gennemlæsning har jeg allerede en hel række retter, jeg skal prøve. Mathilde har en forfriskende afslappet tilgang til madlavning, som er helt nede på jorden – og som kun inspirerer til at eksperimentere og være mere fleksibel i sine køkkenudskejelser.

Har du også fået lyst til at læse “LCHF Sansemad”? Så smid en kommentar herunder og fortæl mig hvad din livret er. Den heldige vinder får e-bogen tilsendt som PDF, som så kan læses på hvilken som helst skærm – eller printes ud, hvis man foretrækker det.

Jeg trækker en vinder om to uger, altså den 30. juni.

Held og lykke 🙂

Hvis du ikke kan vente så længe med at få fingre i den flotte bog – eller bare ikke har tiltro til dit eget held, kan du selvfølgelig også bare vælge at hoppe ind hos Mathilde og købe dig en kopi – bogen koster 199 kr. Mathilde har også en facebook-side, som du kan gå ind og like.

 


Indlægget er sponsoreret, men holdningerne er mine egne 🙂
Billederne tilhører alle Mathilde Haase.


Kategorier: Blogging, Kogebøger, Samarbejde

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (103)

 1. Min all time favorit er alle former for kage med chokolade……. hvis det er “tilladt” at vælge noget sådan ;D

 2. Åh jeg synes det er svært, kommer helt an på, hvilket humør jeg er i ^^ Men for det meste er min livret Moussaka (Eller hvordan i alverden det staves) Eller Lasagne 🙂

 3. Min livret…hmm den var sværere når man er en madelsker som mig.. Men et godt stykke kød med nogle lækre grøntsager til går jeg ikke af vejen for.

  Genial præmie du har valgt synes jeg!

 4. Min livret . . . . . hmm – tænker straks på mørk chokolade og diverse kager (bare ikke lagkage) og derefter dukker tanken om grillet laks med asparges og tomatsalat meget gerne med hollandaise – det kunne jeg leve af hvis resten af familien ville være med 🙂

 5. Min LCHF-livret er ægge-tortillas med chili-kylling, salat/grøntsager og guacamole 🙂
  slutter middagen af med hjemmelavede marcipan-kugler!

 6. Ihh den ville jeg gerne vinde:-)
  En livret er jo svær at vælge… Men tror jeg kunne spise sushi hver dag!

 7. Har også kommenteret på Mathildes side; håber en “dobbelt chance” bringer held 🙂
  Min livret er squashghetti med kød- og ostesovs.
  Skøn og inspirerende blog du har Xenia, jeg er fast læser.

  Kh. Lone

 8. Min yndlings ret er lige pt kyllinger pølser Med Blomkål, ærter, radiser og én cremefraiche dressing. Passer bare så godt til sol og sommer 🙂
  Håber at jeg vinder én ny bog til samlingen, for at få inspiration 🙂
  Knald god blog
  Knus Pia

 9. Min livret har i mange mange år været lasagne- og jeg elsker det stadig i dag!
  MEN! Efter jeg har lagt mine kostvaner om til at være korn- og sukkerfri har jeg fået en ny livret, som endda er lovlig 🙂

  Bøf bernaise!!!!! Med fuldfed lækker hjemmelavet bernaise fra kærestens kyndige hånd.. Tilbehøret er en humør-sag, men koen er i fokus!

 10. Uhhh, give me, give me!!!!!! Læææækre billeder *savle savle*
  Min livret er indisk mad, i nærmest alle afskygninger! Og jordbær med fløde. Og chokolade <3

 11. Chokolade? Eller risengrød og koldskål.. Hmm, eller risotto. Ej det er svært, der er jo også pizza. Og thaisuppe med kokosmælk. Uha eller måske pandekager? Ej må hellere svare bredt: MAD, så tror jeg at jeg har fået det hele med 🙂

 12. Min livret er laks i alle variationer. Gerne Thai-laks, ovnstegt. Eller på grillen. Mums!

  Super flotte billeder i øvrigt. Jeg kan ikke stå for gode kogebøger med flotte billeder 🙂

 13. En af mine absolutte livretter er helt klart fyldte peberfrugter; Peberfrugter skåret i halve og fyldt med en fars af hakket oksekød (eller andet kød), løg, chili, persille, en smule tomatpuré og med et godt drys af revet ost på toppen.
  Det er en nem, billig og hurtig ret, hvilket er vigtigt for mig som studerende, og alligevel utroligt velsmagende!

 14. Den gad jeg godt have fingrene i 🙂 yndlingsret.. Det er svært når man elsker mad 😉 men ristaffel (uden ris that is) eller gammeldags helstegt kylling med masser persille, brun sauce og agurkesalat til er nok favoritterne 🙂

 15. Åha, spændende! Jamen jeg er helt ny på LCHF, så jeg skal ihvertfald have igentænkt nogle livretter – jeg er helt tosset med risalamande og yoghurt og sådan comfortfood. Desværre er min mave så ikke super vild med mælkeprodukter.. Men så har man jo lært det (desværre. Men skyr og fløde ryger ikke ud alligevel..).
  Tror min livret må være noget med kylling, svampe, spinat og fløde – og måske lidt rød peber? Namnam :DD

 16. Min livret må være sushi – helst noget med laks! Før i tiden var det lasagne, men efter at have lært at lave det selv, er magien forsvundet lidt.

 17. Årh – en kogebog mere! Jeg har flere kogebøger end jeg har “rigtige” bøger, så en mere til samlingen må være passende ;).

  Min ikke-LCHF livret er sushi med ris og det hele, men nu som inkarneret LCHF’er er det blevet til sashimi, som er en tykkere skive fersk, rå fisk. Det skal helst være laks, og det er bare SÅ lækkert, friskt og dejligt at spise.

  Ellers er jordbær i fløde jo en sommer-vinder 😉

 18. Uha er rimelig ny LCHF er, så den er lidt svær…men alt med piskefløde er godt i min verden 😉

 19. Hej Xenia.

  Super fed konkurrence, Mathildes bog ser super, super fin ud, så jeg krydser alt hvad krydses kan 🙂 Jeg elsker meget forskelligt mad, men hvis det er ok at skrive “tapas” på som livret, så gør jeg det. Hvorfor, fordi jeg elsker flere forskellige retter som jeg kan sidde og nippe til 🙂

  I øvrigt har jeg fulgt din blog i lidt tid, og hvor er du bare super inspirerende at følge, tak for gode indlæg og skønne opskrifter.

  KH. Lene

 20. Min livret pt er helt klart pakke med pulled pork efterfulgt af din choko/kokoskage:-). Mums:-)

 21. CHOKOLADE!!! Det kan spises hvor som helst og når som helst! Og hvis det ikke var fordi jeg aldrig ville kunne sove, hvis jeg levede af det, så tror jeg faktisk jeg ville prøve – i al fald bare en periode

  Hov! Resten af indlægget forsvandt – spist af iPad’en?

  Nå, men selvom chokolade er fantastisk, så kan man vel næppe kalde derved RET 🙂

  Så hvis jeg nu skal ‘svare på opgaven’, så må det bestemt være de skønne bønnefritter med hjemmelavet aioli og så din fantastiske blomkålsalat (a la kartoffelsalat). De retter kan jeg spise morgen, middag og aften – dog ikke nødvendigvis samtidig 😉

  Jeg vil elske at vinde bogen og få masser af inspiration og måske en ny livret? Og hvis jeg ikke vi der, må jeg vist finde en eller anden måde (undskyldning?) for selv at købe den – for den lyder forrygende 🙂

 22. Er generelt ret glad for mad…. og livretteen skifter. Pt er det nok noget med laks…røget, ovnbagt, stegt – evt med spuash”pasta” vendt i noget pesto. Uhm, jeg er sulten bare ved tanken.

  Min all time favorit-ting er nok mandler! I alle former og afskygninger. Love it.

  Og så sætter jeg mig i skrædderstilling og krydser mine små fedtede fingre og håber på jeg kunne være så heldig at vinde her – for det er da ens køn ting, der udloves. 🙂

 23. Uh, min livret er helt sikkert risotto med laks og mascarpone. Men ellers er alt hvad der kan spises som morgen-måltid også en favorit!

 24. Er helt tosset med pizza. Man kan lave pizzaer i alle afskygninger 😀 Har spist efter LCHF ret kort tid og glæder mig ufatteligt meget til at lave min første blomkålspizza i morgen!

 25. Min, eller vores, helt nye favorit er blevet blomkål i alle mulige versioner! Bl.a. takket være inspiration fra dig, Xenia. Blomkålspizzaen synes vi faktisk næsten er bedre end alm. pizza.

 26. Min livret har altid været Tarteletter med kylling i asparges sovs og gulerødder/ærter.. Har dog ikke fået det siden jeg skiftede over til LCHF, så en mulighed for at få et alternativ ville være skønt 😉 Uh bare jeg er heldig for en gangs skyld 😛

 27. Livretten er mørbrad skåret i skiver, stegt i smør, lagt i fad sammen med lidt rød peber og krydderier, overhældt med fløde. Bacon på toppen. Derefter i ovnen 20 minutter, – serveret med en lækker salat.
  Favorit-guf er hjemmelavet bounty.
  Spændende med ny kogebog, altid spændende med ny inspiration.

 28. Uhf den var svær…. Jeg elsker amad egentlig, men mine livretter må være: pizza, sushi, shawarma og indisk. Og flæskestegssandwich!!

 29. Ovnbagt laks (gerne med skind!), lynblancheret spidskål med smør, salt og tyndskåret radise, og en lækker tomatsalat on the side.

  – Hvis vi snakker den søde afdeling, så slår intet (i min verden) en portion bær med vaniljeflødeskum og lidt mørk choko on the top!

  Ps. God konkurrence Xenia 😉 Dejligt med lidt inspiration til aftensmaden her 😀

 30. Når nu årstiden siger jordbær, så er det simpelt hen jordbær med en god fløde og et drys vanille. Jordbærrene må meget gerne være desserten en god grillaften!

 31. Min livret er MAD! Mad og lækre sager!
  Jeg ved ikke om jeg kan vælge en enkelt ret. Det er komplet umuligt for et madøre som mig 😉

  Jeg har jo egentlig ikke besvaret spørgsmålet som du nok ønskede det, men hold nu fast hvor vil jeg gerne have e-bogen. Det er blevet min store passion at kokkere i køkkenet og eksperimentere lidt. Jeg har tabt mig en kæmpe masse kg (inden opdagelsen af low carb og alle mulige andre ting og aner egentlig ikke rigtig hvordan) og ønsker at inspirere og forkæle mig selv, min familie, mine omgangskreds og faktisk bare alle. Lidt ligesom du også gør gennem din blog.

  Håber meget at hører fra dig med et positivt resultat 😉 hihi

  ps. ok…jeg elsker lasagne, sammenkogt, retter med flotte og friske farver (hvilket lchf/paleo “presser” en ud i), real foods med så få farlige stoffer så muligt og nå ja, hjemmelavet burger…haps!

 32. Uha ELSKER fisk især laks – især sådan et stykke som er skåret op i midten hvori der kommer hytteost og så lidt grøn pesto som for lidt ekstra smag og så et par skiver rødløg – det er bare godt sammen med lidt blomkålsris og salat
  og så har jeg fået en ny favorit der er din kyllinge kødsovs med spiralli af squash og gulerod til. det er simpelthen for lækkert

 33. Min livret er oksekød i vildtinspireret flødesovs med bacon og champignon, langtidstilbetedt i rømertopf. Førhen serveret med kartoffelmos, men nu enten “ren” eller med blomkål.

 34. Uh, det er svært at vælge.. Men carbonara eller totillas må det ende med 🙂

 35. Uh, gad jeg godt vinde. Min livret er mange ting, elsker chokolade kage med flødeskum og frugt. Elsker lasagne . . Og fiskefrikadeller

 36. Jeg er vist det man kalder en MADelsker, og derfor skifter min livret også ret ofte. Her i sommermånederne er min favorit danske jordbær og spiser dem faktisk morgen, middag og aften 🙂

 37. Min livret er min fars spaghetti med tomatsauce.. Det er egentlig verdens mest simple ret, men kun min far kan få den til at smage helt rigtigt!

  P.s.: får man et ekstra lod for at være navnesøster til forfatteren? 😀

 38. Livret???? Den er godt nok svær. jeg tror egentlig ikke jeg har nogen livret… Bare jeg får grønsager til maden, så…..

  Måske spændende forslag til at tilberede grønsager på…

  Kh
  Hanne

 39. Pt. er min favorit squash-lasagne… men blomkålsfad med pikant er en skarp 2. plads 😀

 40. Hej Xenia, min livret indeholder varmrøget laks til forret, helstegt kylling til hovedret og så en dessert med chokolade!

 41. Sikke en flot kogebog, den ville jeg gerne eje.
  Jeg har spist efter LCHF i fjorten dage, så er jo stadig ny i denne livsstil.
  Min yndlingsret må være bøf bearnaise, med ristede grøntsager til og en lækker salat.
  Lasagne er også altid et hit herhjemme, men har ikke prøvet den på LCHF maner endnu.

 42. Lige for tiden er jeg vild med “rattatoille”, hvor jeg steger squash, aubergine, peberfrugt og svampe på panden, og serverer med en god fetaost på toppen. Det passer til alt mulig kød.

 43. Tortillas baby!

  Enkle, lækre og så findes der titusinder forskellige varianter!
  Mit yndlings fyld er dog: Spicey oksekød, agurk, peberfrugt, champignon, ærter, majs revet ost, salsa og gaugemole! Oh hell yes, jeg savler nu…………. ;D

  Good lucky everybody!

 44. Nøøøøøj den vil jeg gerne være med i kampen om!!!

  Det er svært at udvælge en ret, som jeg er allermest vild med, for det er forskelligt hvad jeg er mest til.

  I denne periode er det nok mørbrad i ovn med pikantost og bacon viklet omkring, flødeblomkål a la flødekartofler og så græsk salat til. MUMS!!!

 45. Hej Xenia,
  Årh mere/ ny inspiration til LCHF ville være meget velkommen hjemme hos mig!
  Min livret må være pizza – i diverse low carb-udgaver. En anden livret er alt med chokolade!Årh bare giv mig god mørk chokolade smurt med peanutbutter.
  Nu krydser jeg vare alt for, at du trækker mig.
  KH
  – frk. sveske

 46. livretter 🙂 Chokolade 85%, jordbær med fløde, lchf. burger , helstegt kylling åhhh lisen er uendelig !

  kogebogen er vitterlig flot og ville være en super første lchf. kogebog for mig !

 47. Avra, den ville jeg gerne vinde! Men puha, sikke et spørgmål at stille… livret… hmmm… Jeg har ikke bare én livret, altså med mindre chokolade kan være en livret 😀
  Nå men skal jeg vælge… så må det gå hen og blive Bananpandekagen,som jeg spiser hver morgen 🙂 http://nemvejen.dk/bananpandekage

  Hvis du nu læser i avisen af nordjysk kvinde er blevet indlagt med deforme fingre, så er det fordi jeg krydser fingre fra nu af, for at vinde bogen 😀

 48. Åhh altså…yndlings ret…
  Der er så meget skønt mad, så tror faktisk ikke jeg lige kan sige, at det eller det, er min yndlings..!
  Men elsker avocado..!!! 😀

  Håber man kan blive en værdig vinder alligevel 🙂

 49. Min livret er en stor skøn bøf – gerne rib-eye med bearnaise (enten som sovs el Mayo) med en blandet lækker salat med vinaigre dressing og bønnefritter – så er jeg i himlen 😉

 50. Livret? Lige for tiden alt hvad der ender på AISE … bearnaise eller hollandaise! Har oven i købet prøvet at lave en sød version som blev fuldstændig fortryllende. Ved ikke om du læser alle de her kommentarer… men i tilfælde af at du gør, kommer den lige her:
  Chokonaise: Piskede to æggeblommer med en god sjat stærk kaffe i en gryde over svag varme. Tilsatte undervejs en god gang ægte kakao, et drys ren stevia og lidt vanillekorn. Hældte så en halv pakke smør (klaret) i gryden under fortsat pisk til det blev tykt og lækkert. Resultat: en dejlig mørk chokoladecreme som – efter afkøling i glas i køleskab – kunne bruges som kagecreme eller smøres på “brød” eller spises til frugt og nødder… mulighederne er mange!

 51. Min livret er helt sikkert en god bøf bearnaise med grøn salat og bagte kartofler. Hvis det skulle være mere lchf venligt undlader jeg kartoflen 😉

 52. Hej Xenia. Min absolutte LCHF livret er faktisk din opskrift, nemlig cremet kylling broccoli fad – den er fantastisk. På en tæt 2. Plads kommer blomkåls pizzaen, som jo kan laves med mange versioner af ‘toppings’ :0)
  Tusind tak for en super blog – som jeg læser dagligt! Er vild med din måde at skrive på.
  …og god dag til alle i andre LCHF’ere :0)

 53. SKYR !! Og i særdeleshed en skål skyr med vanilje og en masse lækkert frugt. Super sundt og ekstremt lækkert. Mums!

 54. Åh! Den bog vil jeg gerne vinde, men hold nu op et svært spørgsmål man skal svare på… hvad er min livret egentlig? God mad med masser af smag!! Rødvinssauce er jeg faktisk ret vild med, men det er jo ikke en ret ; ) og masser af mørk chokolade er heller ikke en ret! Laks i et fad med grøntsager og fløde – enkelt og super godt hvis du spørger mig : )

 55. Min ynglings ligenu er noget med Thai – karry og kokosmælk….Og så lige et Liiiiilllle stykke chokolade 😉 Ville elske at få en ny kogebog….

 56. Græske kødboller i tomatsovs, med tzatziki eller aubergine-dip, mmmm! Nydes med lukkede øjne mens man drømmer sig væk til varmere himmelstrøg…!

 57. Min livret er alt med rejer. Rejer er det bedste jeg ved! Jeg kan spise det hver dag og hele tiden. Det bedste med rejer må være med pasta og hvidløg, da jeg også elsker hvidløg næsten ligeså højt som rejer 🙂

 58. Mine favoritter skifter lidt – ofte med temperaturen. Lige for tiden er det en Meatza, – En kæmpe grillet hakkebøf med fyld af lækre svampe og løg. Hertil selvfølgelig en god klat fedt i form af en hjemmerørt mayo med urter.

  Jeg er ny læser her på bloggen – og det er ikke sidste gang jeg kigger forbi.

  Hav en dejlig dag:-)

 59. Uh lækker giveaway! 😀
  Det er et svært spørgsmål, da jeg virkelig eeeelsker mad!
  Men hmm, noget af det jeg virkelig nyder er en lækker havregrød med bær og nødder eller en lækker salat med nødder, rosiner, røget laks og olie-eddike, nam! 😀

 60. Jeg er fuldstændig pjattet med din lakse-spinat lasagne. Den smager simpelthen helt forrygende og får mig til at udbryde højt – selvom jeg sidder helt alene “uhmmmm hold nu op, det smager godt det her”. Så den er helt klart min favorit:-)

 61. Måtte stoppe halvvejs i alle kommentarerne og lave noget frokost da jeg simpelthen blev sååå sulten. Men min avocado, æg og makrel med mayo har ikke fjernet min lyst til alt med laks, jordbær, fløde og sushi! Æv!! Må ud og lave den ægge-latte som jeg nu har hørt så meget om, det bliver vildt!

  Min livret? Helt klar en lækker steg med sovs(!!), lækre salatater (og inde LCHF – HVIDLØGSFLUTE)!

  Krydser fingre og venter på mit æg bliver stuetemperatur 😉

 62. Uhm altså .. Min livret – det må være en omgang tapas. Lækre oste, skinke, pølse, små salater, hjemmelavet pesto, aioli osv osv. Og så måske lige et glas kold rosévin on the side. Ja, så er min lykke gjort!

 63. Min livret er helt klart lækker langtidsstegt pulled pork overhældt med en syrlig vinegarsauce, og hjemmelavet barbequesauce og coleslaw som tilbehør

 64. Uha har svært ved at vælge en livret. Kan altid spise kage men også salte ting trækker ofte.. Lige for tiden er jeg vild med Kesoplätter, de er hurtige og nemme at lave og så mætter de godt 🙂

 65. Nybagt brød. Derfor er jeg altid på jagt efter LCHF opskrifter, som kan erstatte det.

 66. Det var da en dejlig anderledes (og fed!) give away 🙂

  Jeg vil meget gerne deltage.

  Min livret er buffet 😀 Hah.

  Ellers er det wok, og meget gerne en af dem med peanutsauce <3

  Knus
  Frida

 67. Fed præmie – jeg krydser fingre!

  Min livret – eller en af dem (jeg har altid svært ved at besvare det spørgsmål) – er lammekølle med kartofler i tomat og hvidløgssovs med dild. Mums.

 68. Åh den er svær. Det kommer an på humør og årstid. Men et stensikkert desserthit hos mig, er gammeldags æblekage med rasp, syltetøj og flødeskum. Mums!

  Lidt mere “rigtig” mad-agtigt er en god favorit noget så klassisk som culottesteg med sprød fedt, ovnkartofler og bearnaise. Yummi!

 69. Åhh den er svær! Må man kun vælge én? 😉

  En kandidat kunne være:

  Sprøde bønnefritter med bernaisemayo og en god bøf. SÅ lækkert!

 70. Rigtig fed giveaway! Man kunne godt bruge noget inspiration til madlavningen (-:

  Min livret er helt klart, kylling med rød pestro, svøbt ind i parmaskinke, og så coleslaw til! (-;

  /Anneli

 71. Hjemmelavet bacon tacoskaller, fyldt op med men min ynglings mexikanske fyld. Det er mums!!!

 72. Livretten er kyllingekødssovs med spiralli af squash og gulerødder til

  Men er også helt vild med en æggewrap, hvori jeg kommer smørreost, røget laks og bønner jeg har ristet i ovnen – uhm

 73. Ih, den bog ville jeg så gerne vinde. Det svinger også meget, hvad min livret er – men det er altid noget med fisk. Det bedste er en rigtig veltilberedt fisk på restaurant. Sådan en, som jeg ikke selv kan lave 🙂
  Herhjemme er min hverdags livret wok med kylling, karry, kokosmælk og en masse grøntsager. Det kan varieres i det uendelige og smager altid fantastisk dejligt.

 74. Min er hurtig mad, som er sundt og med grønt
  Blomkålspizza er jeg meget glad for, den er hurtig og smager godt

 75. Min livret er ret barnligt, men jeg eeeeelsker risengrød. Kan spise det hele året rundt, og til alle måltider. Desværre heller ikke det sundeste med kanel-sukker og smørklat. Det har altid været lidt et problem for mig fordi ingen andre i min familie gad at spise det, så jeg skulle altid overtale min mor til at lave en portion kun til mig. Nu som voksen, har jeg heldigvis nogle veninder der er lige så tosset med risengrød som jeg, så vi laver ofte risengrøds aftener.

 76. Mine livretter indeholder (desværre) altid en form for kulhydrat. Det ultimative for mig er Pasta Carbonara med frisk hvid pasta. Men det er lidt svært at få når man gerne vil undlade kulhydraterne 🙁 MEN! Hvis jeg vandt denne kogebog vil jeg kunne komme ordentlig igang med LCHF, og evt finde nogle nye lækre livretter 🙂

 77. Grillet Kyllingebryst, med ovnkartofter, salat med feta & humus.
  Efterfulgt af Jordbærcrumblekage med vaniljeis & en kop kaffe med varm mælk 🙂

 78. Uhhhh…. Den bog ville jeg gerne eje 🙂 havde ønsket mig den i fødselsdaggave, men fik den ikke 🙁 fik dog meget andet godt 😀 Min livret er PULLED PORK med COLESLAW…. UHMMM!!!

 79. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har prøvet at vinde noget – sådan helt seriøst! Men nu giver jeg det altså en chance her i sidste øjeblik. Man vinder jo i hvert fald ikke, hvis man ikke prøver, og jeg ELSKER kogebøger og inspiration. Jeg krydser fingre, og så kan jeg jo indskyde, at min livret for tiden er squash eller aubergine med pizzafyld. Det er så nemt, og så smager det altså bare skønt! 😀

 80. Uh, den bog ville jeg straks tage med på ferie om en uge… Har netop udviklet en ny livret : grøntsagsbund, fisk overholdt med piskefløde rørt med philadelphia med chili, og tilsidst drysses bacontern ud over. Og så godt en halv time i ovnen. Mums 😛

 81. Jeg er vild med mad! Men er særligt vild med sanselig mad – lækre grøntsager tilpas tilberedt, super mørt kød, sovs/dressing der overrasker på tungen, cremede dips eller desserter. Jeg elsker mad, jeg kan gå på opdagelse i – smage efter, hvad ingredienserne er, gætte på fremgangsmåde og mærke kærligheden, den er lavet med. Mad er kærlighed til mig og til livet 🙂

 82. Livretter har det med at blive skiftet ud herhjemme….

  Lige nu er det uden tvivl grillet kylling med stuvet spidskål jævnet med chiafrø 🙂 MUMS siger jeg bare….

 83. Jeg ELSKER mad, så det er umuligt for mig at vælge én livret! Man kan vel sige at mad er min livret 🙂

 84. Uhh.. Her skal jeg da nå at være med! 😛

  Hmm.. Jeg fristes til at sige buffet, gælder det? 😉
  Okay, du tvinger mig ud i at være helt ærlig… I den perfekte verden ville kartoflen være low-carb. For hvis jeg skal være heeelt ærlig, og selvom det er voldsomt barnligt, så er min livret pommes frites med mayo-dip. Jeps, nu sagde jeg det højt.. Man er vel ikke tidligere carb-oholic for ingenting! 😉

  Men ellers.. lige nu, årstiden taget i betragtning, så ved jeg simpelthen ikke noget bedre end jordbær med fløde.. 🙂

 85. Endnu en gang: er SÅ glad for at jeg har fundet din blog – sikke en inspiration og sikke lækre opskrifter!
  Min livret? Det er, og vil altid være, lasagne på alle mulige måder 🙂

 86. Der er så mange lækre ting, men laks og flødestuvet spinat er helt bestemt en livret

 87. ÅÅÅhhhh Jeg sidder og savler over den jordbærkage, der er opskrift på i “LCHF sansemad” bogen. Lige én jeg gerne vil glæde min søster med på hendes fødselsdag på onsdag. Længe leve denne livsstil. Jeg savner hverken stivelse eller sukker. Denne livsstil har givet mig et nyt liv – og jeg er siden 24.januar 17 kg mindre <3

  Kh Pia

 88. Jeg er sådan en kedelig en, der ikke har én livret. Jeg tror, at det der kommer tættest på, må være en virkelig god hjemmelavet burger.

Der er lukket for kommentarer.