Madplan uge 8, 2015

madplan-8-2015

Jeg stak i går en finger i jorden inde på Facebook-siden for at finde ud af, om der var stemning for, at jeg genoplivede madplanerne, som jeg på et tidspunkt var ret god til at få lavet. Den ide var I ret vilde med, så det har jeg nu bestemt mig for, at jeg vil forsøge. Der var også krav efterspørgsel på, at jeg samtidigt også laver indkøbsliste, men der må jeg nok alligevel skuffe jer. Dels vil det kræve en større indsats end det i forvejen gør bare at skulle planlægge sin mad på forhånd (jeg ved det, jeg har et hårdt liv!), og dels er det jo også forskelligt, hvor mange man laver mad til. Personligt laver jeg aftensmad til to – gerne med en rest til frokost dagen efter, så hvis man sidder som en familie på fire, vil mine mængder alligevel ikke forslå. Og dels er mine madplaner ofte lidt mere “løse” i det, end visse andres nok er – forstået på den måde, at jeg først fastlægger de enkelte ingredienser med mere endeligt på dagen. Jeg vil dog så vidt muligt linke til de opskrifter, som jeg allerede har lavet, ligesom jeg også gjorde i sidste omgang, så I kan benytte dem – det giver mig også en chance for at “markedsføre” nogle af de gamle, men gode, opskrifter lidt, haha!

Jeg håber I vil tage godt imod det nye gamle initiativ – og hvis der er ønsker til, hvordan jeg skal gøre det eller forslag til forbedringer, må I endeligt sige til 🙂 Fremover skal jeg i øvrigt nok forsøge at udgive madplanen lidt før vi allerede er i gang med ugen! 😀

Jeg tager i øvrigt altid meget gerne imod forslag og ideer til nye retter, jeg skal prøve, så hvis I har sådanne, må I endeligt byde ind i kommentarfeltet!

 

Mandag: Tomatsuppe med mascarpone og basilikumolie + osteboller

Tirsdag: Pasta carbonara på bønnepasta med langtidsbagte tomater og dampet broccoli

Onsdag: Spiser ude

Torsdag: Cottage pie

Fredag: Spiser ude

Lørdag: Fajitasalat med kylling og guacamole

Søndag: Boller i karry med grøntsagsris og drys af æbler og peanuts

Kategorier: Madplaner

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (4)

 1. Kunne jeg ikke koble mig på din madplan, som i, at du serverer den ovenstående menu for mig 😉 hehe… Skønt med 2x ‘spiser uge’ – særligt når du flasher steak & bearnaise som i går 😛 Selv tæller jeg ned til en gang mexicansk mad UDE på lørdag.
  Ha’ en dejlig dag!
  KH
  – frk. sveske

  1. Haha, jo, det kunne da være en smart lille ordning 😉 Og ja, Retour var selvfølgelig fantastisk som altid! (må dog til gengæld nok krybe til korset og indrømme, at morgendagens “spise ude” mere bare er en aftale om fyraftensøl/fest, så jeg ved, jeg ikke når hjem til aftensmadstid 😉 )
   Og mexicansk lyder også ganske herligt!

 2. Jeg har tidligere efterspurgt om du ville lave en opskrift på boller i karry – og nu ser jeg, at den kommer.. Jeg kan næsten ikke vente ☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *