Vegetariske hovedretter

[recipe-grid cat=”vegetarisk” posts=”999″ grid=”fourth” excerpt=”no” orderby=”title” order=”ASC”]

Vis kommentarer (3)

  1. Kære Xenia. Jeg har en forespørgsel til dig. Jeg har sådan haft lyst til en klassisk gryderet med champignoner på det sidste, nu hvor det er efterår. Spiser ikke så meget kød, så vil spørge dig om du har en opskrift på den klassiske mørbradgryde (du ved den med cocktailpølser, bacon osv.) med kartoffelmos – men i vegetarisk udgave? Det ville bare være fantastisk, hvis du kunne hjælpe mig 🙂 Tak igen for en lækker og inspirerende blog. Venlig hilsen Kira

    1. Hej Kira
      Beklager det sene svar. Min umiddelbare tanke er at bage blomkål i ovnen og så bruge det “i stedet” for mørbraden. Det plejer jeg fx at gøre i kylling i karry og lignende, hvor det så bare er med til at få kødet til at strække længere.
      Prøv fx denne opskrift – men så netop med bagte blomkålsbuketter i stedet for mørbrad (og ved at udelade pølserne naturligvis) 🙂

    2. Hov, der har jeg i øvrigt ikke champignoner i – det tilsætter du selvfølgelig bare. Eller find en opskrift, der er mere lig det du vil – og så prøv blomkålstricket 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *