Brunchpandekager med hytteost

4 fra 2 stemmer
Antal: 8 pandekager
Opskrift fra "Sødt, sundere, syndigt"
Udskriv

Ingredienser

  • 250 g hytteost
  • 4 æg
  • 1 spsk fiberHUSK
  • 1 spsk proteinpulver kan udelades
  • 1-2 spsk sukrin+ eller alternativt 2-4 spsk alm. sukrin eller sukrin gold
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk stødt kardemomme kan udelades
  • 1/4-1/2 tsk salt
  • smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Blend hytteost og æg (og evt. proteinpulvei en blender eller foodprocessor, til alle hytteostklumperne er forsvundet.
  • Tilsæt resten af ingredienserne (med undtagelse af fedtstof til stegninog pulser kort, så det er blandet.
  • Lad dejen trække i ca. 10 minutter, mens din største pande varmes op. Den skal blive godt varm.
  • Smelt 1 tsk smør eller olie på panden og steg 3 pandekager ad gangen (p.s. det gør ikke noget, hvis de ikke bliver runde - de smager af det samme. Hvis form er meget vigtigt for dig, er det ikke denne dej du skal bruge - med mindre du har/investerer i en blinispande)
  • Når overfladen er stivnet og der kommer bobler, vendes den. Bag videre indtil pandekagerne hæver op, og overfør til et fad. Gentag med resten af dejen.

Noter

Smager også fint kolde (jeg foretrækker dog alligevel at lune resterne kort i mikrobølgeovnen).