Tomatpasta med mascarpone og spinat

Antal: 3 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 200 g bønnepasta
  • 1 flaske mosede tomater 7-800 g
  • 1/4 liter vand
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1 spsk sukrin gold
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk/terning bouillon
  • 250 g mascarpone mindre kan også gøre det
  • 1 håndfuld frisk basilikum kan udelades
  • 200 g frisk spinat
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Bland pasta med alle ingredienser på nær mascarpone, frisk basilikum og spinat i en stor gryde og bring i kog. Lad simre ved svag til medium varme i 15-20 minutter, eller til pastaen er tilpas mør.
  • Rør mascarpone, basilikum og spinat i, giv et kort opkog, og smag til.
  • Server.