Go Back

Fluffy parmesanomelet med parmaskinke og asparges

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 pakke parmaskinke eller bacon ca. 8 skiver
  • til stegning
  • 4 æg
  • 4 spsk piskefløde
  • 1 håndfuld parmesan revet
  • salt og peber
  • smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Knæk de træede ender af dine asparges. Del i lige så mange bunker, som du har skiver skinke, og omvikl hver gruppe asparges med en skive skinke.
  • Smelt smør på en pande og svits aspargesrullerne heri, til skinken har taget farve, og aspargesene er tilpas møre.
  • Pisk imens æg sammen med piskefløde, revet parmesan og salt og peber. Smelt smør og/eller kokosolie på en anden pande af passende størrelse til din omelet (til 4 æg bruger jeg normalt en pande på 24 cm). Når panden er varm og fedtstoffet smeltet, hældes æggemassen på, og omeletten steges ved medium varme under låg, til den har sat sig og er gylden på bunden.
  • Overfør forsigtigt omeletten til en tallerken, fordel dine aspargesruller på den ene halvdel og fold den anden halvdel over. Del omeletten i to og drys evt. med lidt ekstra parmesan ved servering.