Vaffelsandwich med veggie pålæg, avocado og feta

0 fra 0 stemmer
Antal: 3 sandwich
Udskriv

Ingredienser

Vafler

  • 150 g mandelmel ikke fedtreduceret
  • 25 g arrowrootpulver giver sprødhed
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 æg
  • 1,5 dl mælk eller fløde eller andet
  • 1/2-1 dl olivenolie
  • 1 tsk æblecidereddike eller anden eddike
  • evt. fedtstof til vaffeljernet hvis det ikke er slip-let

Sandwichfyld

Sådan gør du

  • Opvarm vaffeljernet, mens dejen blandes.
  • Pisk alle ingredienser til vaffeldejen sammen til en jævn dej. Bag så til vafler, og lad afkøle let. De er helt sprøde, når de er færdige, og bliver bløde, når de står længere.
  • Saml sandwicherne: Smør først mayo på to vafler. Fordel så pålæg, smuldret feta, avocado i skiver og agurkeskiver på den ene vaffel og top med den anden. Gentag for de andre sandwich, hvis de skal spises med det samme.

Noter

Jeg bruger Tefal Snack Collection-vaffeljernet, som bl.a. har en god slip-let-effekt. Brug fedtstof ved bagning, hvis du bruger et andet, og tilpas evt. mængderne.