Varm kakao

Til 1 person som måltid eller 2 små kopper
Udskriv

Ingredienser

  • 2,5 dl kogende/kogt vand
  • 1-1,5 spsk sukrin gold eller mere/mindre afhængigt af, hvor sødt du vil have det
  • 2 spsk usødet kakaopulver gerne af god kvalitet
  • 1 nip salt
  • evt. lidt vaniljepulver, kanel og/eller cayenne
  • 1-2 spsk kokosolie evt. uden smag
  • 1 tsk kakaosmør kan udelades, men har stor betydning for chokoladesmagen
  • 1 æg

Evt. til servering

  • flødeskum kan udelades

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser på nær ægget i et stavblenderglas eller alm. blender, og lad kokosolie og kakaosmør smelte.
  • Blend et par sekunder, inden du tilsætter ægget, som blendes med, til det hele er jævnt og cremet.
  • Server evt. med en klat flødeskum.

Noter