Chokolademousse med kokos

5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
2 portioner (kan nemt ganges op)
Udskriv

Ingredienser

  • 2 dl Extra Creamy kokosmælk fra Santa Maria
  • 2 æggeblommer
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1-2 spsk sukrin+ mængde afhænger af kakaoprocenten på chokoladen og din søde tand
  • 1 nip salt
  • 50 g mørk chokolade jeg bruger 85%

Til servering

  • kokosflager
  • hakket mørk chokolade

Sådan gør du

  • Bring kokosmælk, æggeblommer, sukrin+, vaniljepulver og salt i kog i en kasserolle. Lad simre under omrøring i ca. 5-10 minutter, til massen er lækker og cremet.
  • Hak chokoladen eller knæk i mindre stykker og fordel i en skål. Hæld den varme kokosmælk-blanding over, lad stå et øjeblik, og pisk så sammen til en jævn masse.
  • Fordel i to serveringsglas og sæt på køl i min. et par timer, så moussen kan sætte sig.
  • Pynt fx med ristede kokosflager og hakket chokolade ved servering.

Noter

Jeg kan ikke garantere, at resultatet bliver lige så godt og cremet, hvis du bruger en anden kokosmælk end den fra Santa Maria.