Cookie dough-kugler

0 fra 0 stemmer
Antal: 12 kugler
Udskriv

Ingredienser

  • 50 g mandelmel ikke fedtreduceret
  • 50 g cashewnødder malede
  • 25 g sukrin+ malet til melis
  • 1 nip salt
  • 50 g smør smeltet
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 50 g chokolade hakket

Til pynt

  • 50 g mørk chokolade
  • 1 tsk smør

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til kuglerne til en godt blandet dej.
  • Form til 12 lige store kugler, som presses godt sammen, så de holder formen.
  • Sæt kuglerne i fryseren i ca. 1 time.
  • Smelt chokolade og smør til overtræk sammen. Overtræk halvdelen af kuglerne helt, og fordel den resterende chokolade på resten af kuglerne med en lille sprøjtepose eller en ske.
  • Sæt kuglerne på køl, indtil chokoladen er stivnet, og opbevar dem her, indtil de er spist.

Noter

Chokoladeovertrækket kan udelades for en hurtigere udgave.