Udskriv
4 fra 1 stemme

Mandelblondies med chokoladestykker

Opskrift inspireret af PaleOMG
Antal: 16 blondies

Ingredienser

  • 400 g mandler eller 300 g færdigkøbt mandelsmør
  • 25 g sukrin gold
  • 25 g fibersirup gold
  • 2 æg
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl piskefløde eller mandelmælk, kokosmælk eller lignende (kan udelades)
  • 100 g chokolade hakket

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 160º varmluft.
  • Hvis du laver din egen mandelsmør, ristes mandlerne først i ovnen i 20 minutter. Afkøl dem herefter let.
  • Mandlerne blendes nu til mandelsmør i din foodprocessor eller blender. Det tager lidt tid, så vær tålmodig. Når mandlerne har afgivet fedtstof, og du har en jævn mandelsmør, tilsættes de resterende ingredienser på nær den hakkede chokolade. Bland hurtigt til en jævn masse, og vend til sidst chokoladestykkerne i dejen.
  • Smør en kvadratisk brownieform på ca. 20x20 cm eller tilsvarende med fedtstof, og fordel så dejen heri i et jævnt lag.
  • Bag dine blondies i ca. 15-20 minutter og afkøl inden servering.