Nutellacookies med hasselnødder og chokolade

Antal: 16 cookies
Udskriv

Ingredienser

  • 200 g hasselnøddesmør se opskrift nedenfor eller brug en færdigkøbt variant
  • 75 g sukrin gold
  • 1 æg
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 50 g chokolade
  • 50 g hasselnødder

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 160 ºC varmluft.
  • Bland hasselnøddesmør, sukrin gold, æg, kakaopulver og bagepulver.
  • Hak chokolade og hasselnødder groft, og bland det i dejen. Du kan evt. bruge dine fingre, så dejen er godt blandet.
  • Tril dejen til ca. 16 kugler, som lægges på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem let flade.
  • Bag i ca. 25-30 minutter, og afkøl på en rist.