Go Back

Indonesiske frikadeller

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer

Udskriv

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød
  • 1/2-1 tsk salt
  • peber
  • 3 spsk soja eller tamari
  • 1/2 tsk tabasco
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 løg fintrevet (eller 1 tsk løgpulver)
  • 1 æg
  • 1 spsk fiberHUSK

Desuden

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne til farsen godt sammen, og lad den evt. trække lidt, hvis du har tid.
  • Form til 16-20 frikadeller på størrelse med en valnød. Vend i sesamfrø og pres frøene godt ind i farsen.
  • Smelt kokosolie eller fedtstof på en varm pande, og steg frikadellerne herpå ved medium varme i ca. 10 minutter, eller til de er gyldne, sprøde og gennemstegte.