Quesadillas med cheddar, chili og peberfrugt & salsasalat

Tortillapandekager

Antal: 4 stk
Opskrift efter 56kilo
Udskriv

Ingredienser

  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl vand
  • 2 æg
  • 50 g revet ost fx cheddar
  • 2 spsk fiberHUSK
  • 1,5 dl pofiber
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • lidt olie

Sådan gør du

  • Bland fløde, vand, æg og revet ost. Tilsæt så de tørre ingredienser og pisk godt.
  • Lad dejen trække i ca. 10 minutter.
  • Del nu dejen i 4 lige store kugler.
  • Varm en-to pander godt op.
  • Pensl et stykke bagepapir med lidt olie og rul en kugle ud mellem dette og et andet stykke bagepapir, så tyndt som du kan.
  • Pil det øverste stykke bagepapir af - jeg kunne personligt ikke få begge stykker af mine, før jeg havde stegt dem på den ene side, så jeg lagde dem på panden med det ene stykke bagepapir siddende på. Jeg håber dog, at olien (som jeg ikke brugte) vil hjælpe her!
  • Steg tortillaerne på de varme pande ved medium-høj varme et par minutter på hver side, til de er gyldne og faste.

Noter

I originalopskriften bages tortillaerne i ovnen, så hvis du foretrækker det, er det også en mulighed. Jeg føler, at det er mere autentisk at stege dem på panden 🙂