Udskriv

Chiaknækbrød

Opskrift efter Madbanditten
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 1 dl chiafrø
  • 2 dl vand
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1,5 dl græskarkerner
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl vand

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 160º grader.
  • Bland chiafrø med de 2 dl vand i en skål og lad det stå og gelere, mens resten blandes.
  • Bland de resterende frø og kerner i en skål. Tilsæt så chia-geleen og mas det godt sammen. Tilsæt den sidste halve deciliter vand.
  • Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er nemt at få et jævnt fladt resultat, hvis man lægger et ekstra stykke bagepapir ovenpå og maser det ud med hænderne.
  • Du kan evt. skære knækbrødene i passende stykker her inden de bages - jeg gjorde det efter bagning.
  • Bag knækbrødene i 1 time.
  • Lad dem køle helt af og opbevar i en lufttæt boks.