Kyllingetærte med broccoli og spinat

Antal: 4 personer
Opskrift efter Vanløse Blues
Udskriv

Ingredienser

Bund

  • 4-500 g hakket kylling
  • 1-2 tsk salt

Fyld

  • 1 broccoli
  • 100 g frisk spinat
  • lidt smør til stegning
  • 4 æg
  • 4 spsk hytteost eller 1,5 dl piskefløde
  • salt og peber
  • evt. revet ost til topping

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180º varmluft.
  • Rør kyllingekødet med salt og fordel det i en tærteform, så det dækker i et jævnt lag og går op ad siderne.
  • Forbag bunden i ca. 15 minutter.
  • Hak imens broccoli og spinat så fint eller groft, som du ønsker det. Smelt smørret på en pande og svits grøntsagerne her sammen med lidt salt.
  • Pisk æg sammen med hytteost eller piskefløde.
  • Når bunden er forbagt, fordeles grøntsagerne i bunden og æggemassen hældes over.
  • Bag tærten færdig i ca. 30-40 minutter.