Halloumi og æg

0 fra 0 stemmer
Antal: 1 person
Opskrift efter “LOW CARB fra The Food Club” af Ditte Ingemann
Udskriv

Ingredienser

  • 1-2 spsk smør
  • 65 g halloumi
  • 1-2 æg jeg bruger 2
  • 100 g cherrytomater ca.
  • 100 g agurk ca.
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1 lille håndfuld friske krydderurter fx basilikum, persille eller lign.

Sådan gør du

  • Skær halloumi i passende stykker. Smelt smørret på en pande og svits osten her, til den er gylden på begge sider.
  • Tag osten af varmen. Slå æggene ud på panden og steg dem til spejlæg.
  • Skær imens tomater og agurk i tern og vend med olivenolie og balsamicoeddike, som evt. kan rystes eller piskes sammen for en mere cremet dressing.
  • Server ost, spejlæg, tomater og agurk drysset med finthakket grønt.