Go Back

Hakkebøf med kapers og spejlæg

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød hvis du spiser LCHF, så vælg en høj fedtprocent
  • 1 æg
  • 1 lille løg revet
  • 1 spsk kapers
  • salt og peber rigeligt af begge
  • smør til stegning
  • 4 æg

Sådan gør du

  • Bland det hakkede kød med revet løg, æg, kapers og salt og peber. Form til fire hakkebøffer.
  • Smelt en god klat smør på en varm pande og steg bøfferne herpå, ca. 5 minutter på hver side.
  • Tag bøfferne af panden, og smelt lidt ekstra smør.
  • Steg nu de fire spejlæg, som du foretrækker dem, og server dem oven på hakkebøfferne.

Noter

Jeg ved ikke, om ægget praktisk talt er nødvendigt i det hakkede kød - jeg har ikke tidligere brugt æg, når jeg laver hakkebøffer, men måske det er for at hjælpe til med at holde på fyldet?