Go Back

Panna cotta a la risalamande

0 fra 0 stemmer
Antal: 8 portioner
Udskriv

Ingredienser

  • 8 dl piskefløde
  • 2 spsk sukrin+
  • 2 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang
  • 4 ark husblas
  • 1 karton kirsebærsauce kun det tynde bruges - jeg brugte en fra Isis, eller lav din egen for en helt sukkerfri udgave
  • 75 g mandelsplitter

Sådan gør du

  • Læg husblas i blød i koldt vand.
  • Varm fløde, sukrin og vanilje op, og tag af varmen så snart det koger.
  • Vrid vandet fra husblassen og pisk det i fløden.
  • Fordel 50 g af mandelsplitterne i bunden af 8 portionsglas. Hæld flødemassen over, og sæt på køl i min. 4 timer.
  • Si bærrene fra kirsebærsaucen og pynt panna cottaerne med et lag kirsebærsauce samt lidt ekstra mandelsplitter.

Noter

Mandelsplitterne kan evt. ristes let for en mere fremtrædende mandelsmag.