Go Back

Kokosmüsli med nødder og morbær

0 fra 0 stemmer
1 liter müsli = ca. 10-20 portioner
Udskriv

Ingredienser

  • 5 dl blandede nødder jeg brugte 1 dl pekannødder, 1 dl valnødder, 1 dl hasselnødder og 2 dl mandler
  • 1 dl lyse hørfrø
  • 1 dl kokosflager
  • 1 dl kokosmel
  • 1 spsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2-3 spsk yaconsirup
  • 1 stor spsk kokosolie
  • 2 dl tørrede morbær

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 150º varmluft.
  • Hak nødder mellemgroft og bland i en stor skål med hørfrø, kokosflager, kokosmel, kanel, vaniljepulver, salt, yaconsirup og kokosolie (evt. smeltet).
  • Bland det hele godt sammen, og fordel på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Rist müslien i 15-20 minutter, til det gyldent, og rør lidt rundt undervejs.
  • Lad det køle helt af og bland så med morbær.
  • Opbevares i et lufttæt glas.

Noter

Müslien kan fx spises på græsk yoghurt rørt med lidt piskefløde for at hæve fedtprocenten, eller creme fraiche eller andet syrnet mælkeprodukt. Den vil også være fantastisk som det sprøde element i en gammeldags æblekage eller blot oven på bagte æbler eller æblemos.