Go Back

Kormakylling

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 portioner
Opskrift efter taste.com.au
Udskriv

Ingredienser

  • 6-800 g kyllingeinderfilet

Marinade

  • 2 cm frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 tsk tørrede chiliflager
  • 2 tsk garam masala
  • 25 g mandelflager eller smuttede mandler
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 dl græsk yoghurt

Desuden

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk olie fx kokosolie uden smag
  • 1 løg
  • 1 dl piskefløde

Til servering

Sådan gør du

  • Mariner gerne kyllingen natten over. Skræl ingefær og pil hvidløg. Blend alle ingredienser til marinaden og vend kyllingen heri i en stor skål. Dæk til og sæt i køleskabet i min. 2 timer, helst længere.
  • Hak løget fint (eller skær det i tynde både, hvis I kan lide det). Smelt smør og olie i en gryde eller sauterpande og svits løgene heri ved lav til medium varme, til de begynder at være gyldne.
  • Tilsæt så kylling og marinade og tilbered ved jævnlig omrøring i ca. 20 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Hæld fløden ved, kog igennem og smag til med salt.
  • Server med blomkålsris, evt. på et leje af spinat for lidt ekstra grønt (for både smags og syns skyld).