Kylling i rød karry med peberfrugt og banan

Antal: 4 portioner
3-4 portioner
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 2 spsk kokosolie
  • 1-2 spsk rød karrypasta tilpas efter styrke og smagsløg
  • 1 tsk løgpulver eller 1 løg, som hakkes fint og sauteres inden kødet
  • 1 tsk hvidløgspulver eller 2 fed presset hvidløg
  • 1 spsk sukrin gold
  • 1/2 liter kokosmælk
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 2 peberfrugter
  • 1 lille moden banan
  • salt

Til servering

  • blomkålsris af 2 blomkål
  • kokosolie uden smag
  • salt
  • saltede peanuts

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180º varmluft.
  • Varm en wok eller gryde godt op og smelt kokosolien heri. Svits karrypasta og kylling, til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt så løgpulver, hvidløgspulver, sukrin gold, kokosmælk og eddike, og lad saucen simre i ca. 10 minutter.
  • Hak eller riv blomkål på din foodprocessor, så det ligner ris. Fordel på to bageplader beklædt med bagepapir, vend med lidt smeltet kokosolie og godt med salt og bag i ca. 20 minutter, til de er møre og let gyldne. Vend rundt undervejs.
  • Skær peberfrugt og banan i mindre stykker. Tilsæt til sovsen, når der er ca. 5-10 minutter tilbage, til risene er færdige. Lad saucen simre lidt, til bananen er kogt ud og peberfrugterne tilpas møre. Smag til med salt.
  • Server med saltede peanuts som drys.