Kylling i karry med grønne bønner og blomkålsris

Antal: 3 portioner
Udskriv

Ingredienser

  • 450 g kyllingeinderfilet
  • 1 stor spsk kokosolie
  • 1 spsk gul karrypasta
  • 1 spsk gurkemeje
  • 2 dl kokosmælk Santa Marias Extra Creamy er som altid min favorit
  • 1-2 dl piskefløde
  • 200 g grønne bønner fra frost
  • 1 spsk sukrin gold kan udelades
  • salt

Til servering

  • blomkålsris af 1 stort blomkål eller 2 mindre

Sådan gør du

Blomkålsris

  • Forvarm ovnen til 180º varmluft. Riv blomkålen groft eller hak den på din foodprocessor. Fordel på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir og vend med lidt kokosolie og salt.
  • Bag risene i ca. 20 minutter, eller til de er møre og let gyldne.

Kylling i karry

  • Smelt imens kokosolien i en varm gryde eller sauterpande. Svits karrypasta og gurkemeje kort af, og tilsæt så kyllingen i mindre stykker. Steg til gennemstegt.
  • Hæld kokosmælk og piskefløde over og bring i kog. Lad simre i 5-10 minutters tid, til saucen tykner.
  • Skær evt. de grønne bønner i mindre stykker eller tilsæt dem hele. Giv retten yderligere et par minutter, til bønnerne er møre, smag til med sødning og salt og server med blomkålsris.