Fladbrød

Antal: 4 stk
Opskrift efter Divalicious Recipes in the City
Udskriv

Ingredienser

Version 1

  • 60 g kokosfibermel
  • 2 spsk fiberHUSK fintmalede loppefrøskaller
  • 40 g kokosolie uden smag smeltet
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 250 g kogende vand

Version 2

  • 40 g sesammel
  • 40 g fiberHUSK fintmalede loppefrøskaller
  • 40 g kokosolie uden smag smeltet
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 250 g kogende vand

Sådan gør du

  • Bland de tørre ingredienser i en skål.
  • Tilsæt kokosolie og kogende vand og pisk med en elpisker, indtil dejen er jævn og fast.
  • Del i 4 lige store dele, tril til kugler, og rul ud mellem to stykker bagepapir til passende tykkelse.
  • Steg fladbrødene på en mellemvarm pande ca. 3 minutter på hver side.

Noter

Version 1 har jeg prøvet, men konsistensen var lidt for blød og smagen lidt for kokosagtig. De fungerer dog, så derfor har jeg lavet et udkast til en version 2, som I kan give jer I kast med, hvis I tør. Det er den, jeg selv skal prøve næste gang i hvert fald!