Sushiskål med blomkålsris, rejer og spicy mayo

Antal: 1 stor portion
1 stor portion eller 2 mindre
Udskriv

Ingredienser

  • 1 lille blomkål
  • 2 spsk kokosolie uden smag smeltet
  • salt
  • 200 g rejer
  • 1/2 agurk
  • 1 avocado

Spicy mayo

  • 1-2 spsk mayonnaise fx Hellmann's
  • 1-2 tsk Sriracha eller anden chilisovs
  • 1 tsk soja

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200º varmluft.
  • Fjern blade og stok fra blomkål og hak det til blomkålsris på foodprocessoren eller riv det groft. Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir og vend med kokosolie og salt. Steg blomkålsrisene i ca. 15 minutter, til de er møre og har taget let farve. Vend rundt undervejs.
  • Bland alle ingredienserne til din spicy mayo.
  • Skær agurk i tern og avocado i både.
  • Server blomkålsrisene toppet med rejer, agurk og avocado samt godt med spicy mayo!

Noter

Konceptet er selvfølgeligt vidt åbent for tilpasning - brug elementerne fra din yndlingssushi, smid det hele i en skål og spis!