Snickers-brownie

Antal: 16 stykker

Udskriv

Ingredienser

Brownie

  • 170 g smør
  • 100 g mørk chokolade jeg brugte halv 70% og halv 85%
  • 30 g kakaopulver Urtekrams er fx god
  • 50-70 g sukrin+ vurder mængde efter din chokolades kakaoprocent
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 5 æg

Peanutbutterfudge

  • 125 g peanutbutter gerne crunchy
  • 100 g smør
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 75 g sukrin gold

Desuden

  • 50-75 g saltede peanuts
  • 25 g mørk chokolade til topping
  • 1 tsk smør

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 160º varmluft.
  • Smelt smør, chokolade og kakaopulver til browniedelen sammen i en mellem gryde ved medium varme. Rør undervejs, indtil du har en jævn masse. Rør sukrin+ og vaniljepulver i og lad massen køle i 5 minutter.
  • Pisk æggene i ét ad gangen og fordel dejen i en form på ca. 20x20 cm - enten penslet med fedtstof eller beklædt med bagepapir. Bag brownien i 15 minutter og lad den afkøle lige så længe bagefter.
  • Smelt peanutbutter og smør sammen i en mellem gryde ved medium varme. Rør vaniljepulver og salt i. Tilsæt sukrin gold lidt ad gangen indtil massen er jævn og sukrinen er smeltet igennem.
  • Fordel lidt af peanutbutterfudgen oven på brownien og drys med peanuts. Fordel resten af peanutbuttermassen oven på og stil til afkøling i køleskabet i 1 times tid.
  • Smelt chokoladen til pynt sammen med 1 tsk smør i mikrobølgeovnen og pynt kagen med det. Lad chokoladen stivne og server i kvadratiske stykker.