Koldskål

Antal: 4 portioner

Udskriv

Ingredienser

  • 6 æggeblommer jeg brugte pasteuriserede, da det er nemmere i de mængder
  • 3 spsk sukrin+ gerne malet til melis
  • 1 spsk smagsneutralt proteinpulver kan udelades
  • 7,5 dl kærnemælk
  • 1,5 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk vaniljepulver
  • 1 citron skallen herfra
  • 1,5 dl piskefløde
  • evt. lidt flydende sødemiddel/stevia hvis den mangler sødme

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer sammen med sukrin+ i en stor skål, til det bliver luftigt – brug gerne en elpisker. Pisk så proteinpulveret i, hvis du tilsætter det.
  • Pisk nu kærnemælk, græsk yoghurt, vanille og citronskal i koldskålen og bland godt.
  • Pisk piskefløden stiv og vend i resten.
  • Smag til og tilsæt evt. lidt flydende sødemiddel/stevia, hvis du synes, det mangler.