Foccasia

0 fra 0 stemmer
Antal: 1 stort brød

Udskriv

Ingredienser

  • 300 g hytteost
  • 6 æg
  • 40 g smør smeltet
  • 2 dl mandler ca. 120 g
  • 1 dl solsikkekerner ca. 60 g
  • 1 dl sesamfrø ca. 60 g
  • 1 spsk fiberHUSK
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bagepulver

Evt. topping

  • frisk rosmarin
  • flagesalt
  • evt. oliven eller soltørrede tomater hvis du er til det

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 170º varmluft.
  • Blend hytteosten, så klumperne forsvinder, og tilsæt så æg og smeltet smør. Mal nødder og kerner til fint mel. Tilsæt loppefrøskaller, salt og bagepulver. Vend de tørre ingredienser i de våde.
  • Beklæd en bradepande (jeg brugte en på ca. 50x40 cm, tror jeg) med bagepapir og fordel dejen i et jævnt lag heri.
  • Bag brødet i ca. 10-15 minutter og tag det ud af ovnen. Fordel det valgte fyld ovenpå og bag færdigt i ca. 15-20 minutter.

Noter

Opbevares på køl, så holder det længere.