Udskriv

Wokket rød karryret med kylling, kål, grønne bønner og miracle noodles


Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 250 g hvidkål
  • 1 dåse kokosmælk jeg bruger kun det tykke kososfløde her
  • 250 g grønne bønner fra frost
  • 1 pakke shirataki nudler kan udelades, evt. til fordel for ekstra kål
  • 1/2 dl soja
  • 1/2 tsk fiberHUSK kan udelades
  • salt eller fish sauce

Til servering

  • saltede peanuts
  • evt. ekstra soja

Sådan gør du

  • Opvarm en wok og herefter kokosolien heri. Svits hurtigt karrypastaen og tilsæt så kyllingen og lad den tage farve, mens du snitter kålen.
  • Snit kål i fine strimler. Tilsæt så til kyllingen og svits, indtil kålen begynder at falde sammen.
  • Tilsæt så kokosfløde, grønne bønner og nudler og vend rundt. Smag til med soja og salt eller fish sauce. Hvis saucen er for tynd, kan du røre en anelse fiberhusk ud i det tynde - det jævner. Brug dog ikke for meget, da lidt rækker langt og for meget kan efter sigende gøre saucen lidt slimet-agtig (don't do this at home).
  • Server med saltede peanuts og evt. ekstra soja efter smag.