Go Back

Fisk i soja-flødesovs

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 personer

Udskriv

Ingredienser

  • 2 fiskefileter af hvid fisk fx rødspætte, sej, kuller el.lign.
  • 1 tsk hvidløgspulver kan udelades
  • salt og peber
  • smør til stegning
  • 2-4 spsk soja
  • 2 dl piskefløde

Sådan gør du

  • Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle og krydr herefter med salt, peber og evt. hvidløgspulver.
  • Varm en pande og smelt en god klat smør herpå. Steg så fiskefileterne et par minutter på hver side.
  • Når fisken har en fin stegeflade, hældes soja over, det får lov til lige hurtigt at "svitse af" og herefter tilsættes fløden.
  • Lad det hele simre ved lav varme, indtil fløden er kogt ind til passende konsistens.
  • Server - meget gerne med baconristede rosenkål til! Meeen andre grønsager kan da til nøds også gå - bønnefritter vil fx nok være meget godt, hvis det nu endeligt skal være andet end rosenkål. Eller ristet broccoli måske...