Brownies med vanilleis og hindbærcoulis

2.8 fra 5 stemmer
Antal: 8 portioner

Udskriv

Ingredienser

Brownies

  • 200 g mørk chokolade
  • 175 g smør
  • 325 g sukker
  • 125 g hvedemel
  • 3 æg
  • 100 g hvid chokolade

Coulis

  • 300 g hindbær
  • 60 g sukker
  • 1/2 vanillestang
  • lidt vand

Sådan gør du

Brownies

  • Forvarm ovnen til 160º varmluft.
  • Hak den mørke chokolade og smelt den sammen med smør i en skål over vandbad. Rør sukkeret i, til det er helt opløst. Rør herefter melet i. Pisk også æggene i og vend til sidst den hakkede hvide chokolade i.
  • Fordel dejen i en bradepande (ca. 20x30 cm) beklædt med bagepapir og bag i ca. 30-35 minutter, til den flager i toppen og er lige netop gennembagt. Den må endelig ikke få for længe, for så bliver den tør og trist.

Coulis

  • Kog hindbær sammen med sukker vanillestang (både korn og bælg) og lige vand nok til at dække bunden i 10 minutter. Tag herefter vanillestangen op og blend massen jævnt. Hæld på en kande og sæt på køl til det skal bruges.

Noter

Server med vaniljeis.