Go Back
+ servings

BBQ-kyllingespyd

0 fra 0 stemmer
Antal: 12 spyd

Udskriv

Ingredienser

  • 8-900 g kyllingeinderfilet

Marinade

  • 1 dl smagsneutral olie jeg brugte raps-
  • 1 stor spsk tomatpuré ca. 1/2 lille dåse - du kan også prøve med den hele for at undgå spild
  • 3 spsk sødning jeg brugte 2 spsk sukrin og 1 spsk sukrin gold
  • 2 spsk soja
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 fed hvidløg presset
  • salt
  • 10-12 trægrillspyd

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til marinaden og vend kyllingen heri. Lad den trække så længe som du har tid til - gerne mindst natten over eller tilsvarende.
  • Forvarm ovnen til 200º varmluft. Læg trægrillspydene i blød, fx mens du laver coleslawen.
  • Sæt to inderfileter på hvert spyd og læg dem side om side på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag ca. 20 minutter - vend dem evt. undervejs.