Fat bombs = lækre kokoschokolader

Antal: 60 stk

Udskriv

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 150 g creamed coconut/kokossmør kan erstattes med kokosolie eller nøddesmør - eller brug dobbelt mængde alm. smør
  • 100 g mørk chokolade gerne 85%
  • 100 g kokosmel
  • 15-20 dråber flydende stevia eller anden flydende sødning

Sådan gør du

  • Smelt smør og chokolade til en jævn masse. Hvis det ikke er 25º udenfor, skal kokossmørret nok også blødgøres.
  • Bland alle ingredienserne og smag til med sødemiddel.
  • Fordel i chokoladeforme af silikone eller fx en brødform af silikone. Silikone er klart at foretrække her, men en form beklædt med bagepapir kan nok også gøre det.
  • Stil de små chokolader i køleskabet, til de er stivnet helt - fx natten over. Opbevar dem herefter på køl eller i fryseren.