Go Back

Spaghetti med broccoli, chili og ost

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 portioner

Udskriv

Ingredienser

  • 150 g fuldkornsspaghetti
  • 25 g smør
  • 1 stor rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 broccoli
  • 1 tsk salt
  • 100 g ost revet

Sådan gør du

  • Bring letsaltet vand i kog og kog spaghettien heri i 8-10 minutter til den er al dente. Tag 3 dl af kogevandet fra og dræn pastaen.
  • Fjern kerner og frøstole fra chilien og hak fint. Hak også hvidløg fint. Broccolien skæres i små buketter - stokken i tern.
  • Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande eller wok (en alm. pande kan også bruges). Svits hvidløg og chili kort heri og tilsæt så broccoli og svits yderligere et minuts tid. Tilsæt salt og de 3 dl kogevand fra pastaen og damp uden låg i ca. 3 minutter eller til broccolien er tilpas mør men stadig sprød.
  • Vend broccolien sammen med væden, ost og resten af smørret i den kogte og drænede spaghetti. Rør energisk indtil det hele samler sig til en lækker cremet sauce.
  • Server evt. med lidt ekstra ost som pynt.